Mugee09 Cerentrs 24 üm bende ama süt gelmedi z göğüslerim çok yumuşak geliyor bana ilk zamanlar sertleşmişti dolgunlasip , şimdi hala dolgun gbi ama yumuşak sizinde öyle mi
Mine8191 Cerentrs 19.haftamdan beri geliyor 30.haftamdayım sadece dokunulmaz die biliyorum göğüslerle tetiklememek için
NurSema01 Evet normal bende 24.haftadayım benden de süt geldi korkulacak bişe değil erken doğum olasılığı için vücut artık süt üretmeye başlıyor 😊
NurSema01 Cerentrs hayır tabiki vücut hamileliğin ikinci yarısında süt üretmeye başlar olur da bebek erken doğar diye bi nevi önlem 😊 kötü düşünmeyin
Cerentrs Mugee09 evet benimde ilk zamanlar inanılmaz sertleşmişti şuan yumuşak ve daha fazla kararma var
Mugee09 Cerentrs yumuşayınca korkmaya başlamıştım bende hareket hisstmedgm dönem özellikle acaba bisy mi olduda yumuşadı dye , şuan bebek hareketleri hissedyrm ama yumuşaklık devam ediyor merak ettim acaba bende mi bitek dye
Nesse86 Cerentrs Bendede 5 aylikken olmustu öyle yani sizinle ayni haftalarda sütüm de cok olmustu insallah sizdede öyle olur
NurSema01 Mugee09 herkeste olacak siye bir şey yok ki 😊 yani illa süt gelecek diye bir şey yok süt üretiliyordur ama dışına çıkmıyordur herkesin hamileliği farklı 😊
Prenses58 Mugee09 ilk iki gebeligimde olmadı ama bu gebeligimde oldu 33+2 deyim sol göğsüm şiş ve arada süt geliyo yani her hamilelik te olmayabilir çok ama çok normal