Srhtzlyh Merhaba hanımlar. Geçen hafta görüştüğümüz bir arkadaşımızın bugün covid testi pozitif çıktı. Bizimlede görüştüğünü söylemiş bizide evde karantinaya aldılar eşimle. Arayıp belirtileri saydılar var mı diye bizde hiçbiri yok. 14 gün evden çıkmamamız söylendi bi belirti gösterdiğimizdede onları aramalıymışız. Sorum şu; bu süreç nasıl işliyor? Bize karantina sonrası mı test yapacaklar? 25+5 hamileyim eğer bizdede varsa bebeğime bir zararı olur mu? Atlatan varsa bilgilendirebilir mi acaba lütfen
1hamis1bebis Srhtzlyh gecmis olsun bizdede abimin pozitifti biz temasliyiz diye geldiler test yaptilar 14 gun karantinaya aldilar bizim negatifti ama yine de karantinadan cikmadik sonrada bir daha test yapmadilar
Kup Srhtzlyh siz temaslisiniz su anda herhangi bir sıkıntınız yoksa güzel eğer virüs bulaşmışsa hissetmeme anlamama ihtimaliniz yok kendini mutlaka belli eder 14 gün evden çıkmamalısınız telefonunuza bir kod geldiyse o kodla takip ediliyorsunuz evden çıkarsanız 3 bin küsur lira para cezası verilebiliyor
emineakkaraca Benim de eşim pozitif çıkmıştı . Ama bende herhangi bir belirti olmadığı için test yapmadılar. Karantina kaldım sadece . Bebek bu süreçte pozitif olsan bile etkilenme ihtimali çok düşük . Biz de çok araştırdık sordurduk sağlıkçı tanıdıklarımıza . Merak etme strese girme bebekte etkilenmesin. Ama en küçük bi anormallik hissettiğinde hemen bildir . Şimdiden geçmiş olsun
Srhtzlyh 1hamis1bebis eşimede şimdi yaparsak negatif çıkar bekleyin belirti olursa yapalım demişler bakalım napıcaklar🤷♀️
Esrayd Benim de eşim pozitif çıktı aynı evde kalıyoruz doğal olarak, bana karantina verdiler ama test yapmadılar. Bi şikayetin olursa arayıp bilgilendir dediler. Eşim başka oda da ben başka odadayım. Dikkat etmeye çalışıyoruz ama korkuyorum
Srhtzlyh Esrayd sizede geçmiş olsun hayırlısı bakalım inşallah zorlanmadan geçiririz bu süreci. Bizede belirtiniz olursa arayın dediler evde oturduk bekliyoruz bakalım bişey olcakmı diye