Bbusraaa Hamileliğimden beri ne bir çikolata ne kola cips hamburger yedim deli gibi canım istiyor sma sabrediyorum😔 sanırım benim tek kaçamağım soslu mısır dayanamayıp 2-3 defa yedim off 🙈
htcedgn Elfynsmr haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti bana diyetisyen😁 ben onu dinlemekten yanayım 🤣🤪
Elfynsmr htcedgn cidden mi ben diyetisyene gitmedim evde kendim uyguluyorum ve şuan tatlı muhabbetini duyunca çok mutlu oldum değerlendircem hemen 😂😂
htcedgn Elfynsmr evet sütlü tatlıya haftada bir olmak kaydıyla izin var. Evde yaptığımız ve tam buğday unu kullandığımız pasta, böreğe ayda bir izin var☺️😁🌸
Mom0101 Sade patates cipsi en cok kacamagim heralde. Of dayanamıyorum yaa. Arada hamburger pizza falan da yiyorum
Gamze08 Hilokee ben pizzza yiyorum bazen ama Dışarıdan almıyorum evde kendim yapıyorum o yüzden bir zararın olduğunu Da sanmıyorum açıkçası
Elfynsmr htcedgn neyse pasta böreğe 2 ay daha dayanabilirim tatlıya çok sevindim akşamdan beri hayal kuruyorum evden çıktığım ilk an gidip yicem😁
Elmaveannesi Hilokee 1 2 ayda bir kere hamburger :) arada sirada kola, cips, jelibon😂 fazla olmamak şartıyla yiyorum valla