NeslihanPiaAbac Yasemin3434 ben çalışmayacağım ama aldım bir yere gitmem gerekebilir vs sağar bırakırım diye düşünerek .
Ertugrulunannesii Yasemin3434 lazim cnm hatta mumkunse elektrikli al benim sutum cok fazla sagip buzluga atiyorum bebegim fazla geldigi icin ememiyordu genzine kaciyordu geceden cikariyorum sabaha erimis oluyor uykudn uynip emzirmek cok zor oluyor bna bnde biberonla veriyorum geceleri ve sabah gun icindede emziriyorum normal buyuk kolaylik oluyo
Bsk Yasemin3434 ben 6 gün oldu dogum yapalı iyi ki almışım hatta hastaneye goturmsm diyorum cunku bebeğim kuvezde sagip verebiliyrm sadece.. ayrica sezaryenla dogum yaptım ole olunca hemen gelmiyor süt göğsü uyarmak icin lazim diye dusunuyrm benď
SelinUzun Ben elektronik olanlardan almayı düşünüyorum zaten sezeryanla doğum yapıcam sütüm geç gelebilir üstelik Allah korusun çocuk sarılık olduğu zaman en ufak örnek hemen hastaneye yatırıyolar süt sağıp getir diyolar bence lazım canım
MintiriskamM Ertugrulunannesii hangi marka aldınız memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum da kararsız kaldım
Ertugrulunannesii MintiriskamM valla canim ben almamistim dogumdan sonra gerekli oldugunu anladim esime eczaneden almasini soyledim oda manul el pompasi almis bebedorun simdilik isimi goruyor ama eriniyorum cogu zaman o yuzden elektrikli olanlardan alman daha iyi