Esrayd Kızlar 27 haftalık hamileyim eşim pozitif çıktı, bana da evde izolasyon verdiler. Çok korkuyorum, napmalıyım? Bu şekilde bu süreci atlatan var mı
Ayseege6156 Esrayd benimde ilk eşim pozitif çıktı ertesi gün hemen bulaştı bana şuan 3. Günümüz karantinadayız ama bana eşimden değil babasından bulaştığını düşünüyoruz dikkat edin size bulaşmasın ama aynı evde ve eğer etrafınızda kimseniz yoksa çok zor oluyor yemekdir banyodur tuvalet filan yani aşırı özenle dikkat etmeniz lazım bulaşmaması için şuan ben çok kötü atlatıyorum ağrılar sancılar ama bi şekilde yeneceğiz bunu allah sizinde yardımcınız olsun 🤲🏻❣️
Srhtzlyh Esrayd bizimde arkadaşımız pozitif çıktı bugün bizde temaslı olarak evde karantinaya alındık. Bizim bi belirtimiz olmadığı için test yapmadılar belirti olursa arayacakmışız. Bekliyoruz bakalım hamile olunca ayrı bi korkuyo insan gerçekten
Esrayd Ayseege6156 çok teşekkür ederim. Rabbim size de şifa versin inşallah en kısa zaman da atlatırsınız 🤲🏻
beyza-guven yaklasik bir ay once kadar olucak bende pozitif tim esimde yoktu ama temaslinoldugumuz icin onuda karantinaya alfilar malum ayri odalarda kaldik tuvaletleri ayırdık ayni odada bulundugumuz zaman maskesiz oturmadik sürekli maske vardi yemek yaparken bile maskeliydim bol bol meyve yedik kemik suyu corbasi ictik c vitamini aldık sogan sarımsak bol yedik salatalara sirke limon sogan sarimdak ne varsa kattim ki gunde iki kere bol yesillikli salata tuketmemizi soyledi saglik bakanligindan arayan doktor. cok şükür atlattik bide moralinizi yüksek tutun birazda moral hastalığı bu insallah hafif atlatir esinizde sizde dikkat edin kendinize çok bol su için bogazlarininizi kuru tutmayin
Esrayd beyza-guven biz de sizin yaptığınız gibi herşeyimizi ayırdık ama insan korkmuyor değil, hamile olmasaydım bu kadar ürkmezdim ama bebek olunca çook başka. Rabbim size de bir daha yaşatmasın inşallah 🤲🏻
beyza-guven Esrayd amiin insallah kimseye yasatmasin canim bnm 🙏korkma ama bebegine hic bisey olmaz o sizi korur 😇ben çok korkuyodum bebegime bisey olucak diye iyilesir iyilesmez hemen doktora gittim kontrole 1 bucuk aydir gitmemistim cok şükür baktı ve cok iyi bi sıkıntı yok gelişimi de iyi dedi siz bol bol meyve tuketin
Esrayd Bilmiyorum Esraasinann4 bilmiyorum kapıya gelen sağlık ekibi sen korona olsan da hamile olduğun için sana ilaç vermezler dedi ama pek bi bilgim yok