fatoss25 Bugün kontrole gittim cinsiyeti için erken denildi 16.haftada gelmemi söyledi siz 12.haftada öğrendiniz mi
Deletedmom355 fatoss25 bn 13 te öğrendim ama net değil erken daha dedi bende zaten heveslenmedim haftaya 17 haftalık olcak o zmn randevumuz var o gün öğrenirim die umut ediyorum 😍
Umutluuu fatoss25 evet ben öğrenmiştim 12.haftada %90 kız dedi ve değişmedi. Kızımız olacak inşallah 🥰
fatoss25 Deletedmom355 yarın 11 de çıkacak benim sonucum canım bugün verdik yarın sonuç alacağız senin niye öyle geç
Eymen71 fatoss25 12 +4 ama ultrasona göre ıkı gün ılerı neden öyle oldu anlamadım onlara göre suan 13 haftaya gırdım cnm
Mengihilal Ben ilk gebeliğimde 13. Haftada ikincisinde 14. Haftada gitmiştim 2. Muayene ye ve cinsiyetlerini öğrenmiştim. Bu sefer 12. Haftada gideceğim inşallah gösterirse doktor söyler. 16. Hafta cinsiyet için en garanti hafta doktorlar için.
Gkdmrtfnk fatoss25 ben 10. Haftada öğrenmiştim doktorum Aslında bu kadar erken söylemezdim ama 1 hafta önden gidiyor zaten çok belirginleşmese söylemezdim dedi 13. Haftadayım hala erkek diyor 😊
fatoss25 Gkdmrtfnk çok erken öğrenmişsin sen canım 12 haftaya bile erken dedi 16 haftalıkken gideceğim
Mengihilal Ultrason cihazının kalitesi ve bebeğin duruşu çok önemli birde erkek bebekler daha kolay gösteriyor kendini çıkıntısı yok demekki kız diyorlar mesala.