sedaela Merveerhannn ben de 10+5 oldum, tahmini doğum 2 Mayıs görünüyor. Bakalım Nisan sonu mu olacak Mayıs başı mı 😊 2019 Nisan doğumlu kızım var, belki de ablasıyla aynı gün gelmeye karar verir (25 Nisan)
Kubraaltn Tncgamzee bizimki kesin dedi ama yanilabiliyorlarmis yinede vişne suyu içtim çikolata yedim gitmeden hareket etti baya çok şükür
NrtnGrblk Merkem Uygulama da 12+4 kendimizi tutamadık gittik doktora 🥰 ultrasonda 13+0 çıktı🙏🏻 Doktorumuz kız dedi❣️
Duman01- Sumeyyerbey4741 bende 13 Nisan görünüyor doğumum canm bugün tam 14 haftalk olduk ☺️ cinsiyetini öğrendin mi bı tahminde bulundu mu doktorun ☺️
160620 Sumeyyerbey4741 12+2 ☺️ Hesapladığım zaman doğum 26 nisan gibi gözüküyor ama doktorumuz henüz birşey demedi☺️
SeymaK Jasmine0716 benim de 7 nisan cıktı son muayenede ama hep bi iki gün ileri gidiyo marta gelcek gibi geliyo baba da hayırlısı 🥰🥰
YagmurT26 Sadiyesendur cinsiyeti öğrendiniz mi :) biz bugün öğrendik :) kızımız olucakmış inşallah:) 12h+5g lükken kız olacağını öğrendik çabuk gösterdi 😍
srpgnr Herkese merhaba şuan 15+2 deyim neredeyse hiçbir belirtim yok endişeleniyorum bir şey oldu diye sadece çok sık acıkıyorum kasık ağrısı mide bulantısı hepsş geçti sizce normal mi 🙏😞
Serdem39 srpgnr benimde 15.haftaya girmem le belirtilerde gitti. Normal böyle olabilir sonuçta herkes aynı yaşamıyor hamileliği endişelenmeyin. 16.haftada da gayet sağlıklıklıydı çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Gamzelinur srpgnr benımde 15+1 gecen gun bebek hareketı oldu bi kere şuan hiç bisey hıssetmıyorum bende onu düşünüyodum