bukabu 7 nisan benimde 2li teste peritinlg cinsiyette söylüyor inşallah sağlıkla alırız bebişlerinizi kucağımıza 🌺
Birsen25 Merhaba güzel anneler benimde muhtemel Doğum zamanım 19 Nisa’n 12 haftalık olduk cinsiyet için erkeğe benziyor dedi 💙🥰
Yelizimmmm3447 7 nisan doğum tarihim 14 +1 olduk erkeğe benziyor demişti yarın doktor kontrolüm var inş net görür👶😊❤️
Zeynep248 Bende tam 12.haftada gittim kıza benzettiğini söyledi ama değişir mi bilemem merakla 16. Haftayı bekliyorumm 🥰🧿
Seher112 Sumeyyerbey4741 bizde 10 hafta 3 günlüğüz nisanın sonu gibi doğururum Allah nasip ederse sezeryan olacağı için mayıs ı bulmaz diye umuyorum
Sumeyyerbey4741 Kızlar bugün doktora gittim tam 13 haftamdayım yüzde yüz olmamakla birlikte kız dedi 😍😍🤲 çok şükür
simaymasalim Sumeyyerbey4741 11+3 de kontrolüm vardı tahminimce kız ama 16 da net söylerim dedi benimde icime kız doğuyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şuan 13+2deyiz🥰
Barlisko 12+2 10 15 nisan arası olur sanırım sezaryan olacağı için Hftaya perşembe gidicem ikili test için insallah cinsiyette söyler
cansugrn Tevhide18 benimki de net degl ama yatkin dedi bakalm eli ayagi düzgün olsun da cinsiyet hic farketmez saglikla alalm kucagimiza🤲😍
yasemin333 25 nisan görünüyor benim de.11+3 olduk.Bugün kontrole gittim ense kalınlığı falan iyi çıktı.%60-70 kız dedi değişmezse ilerde bakalım 😍 iki çizgi gördü özel bölgesinde
Esmaaaa_15 yasemin333 bu iki çizgiyi ilk kez duydum bende nub dıymuştum sadece açısından felan diyorlardı
yasemin333 Esmaaaa_15 ben de bu grupta görmüştüm daha önce doktor bugün gösterdi iki çizgi kız üç çizgi erkek demekmiş.