34Gizem Eymenkuzusu ne güzel bir rüya öyle :))) inşallah kuzum regl bir hafta sonra bakalım hayırlısı Allahtan
Nsbdrkl 34Gizem ben 1 hafta önce kendimi gebelik testi yaparken gördüm pozitif çıkmıştı rüyamda 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı dünde ultrasona girdim 5 haftalık hamileyim
Zeynep_cagdas 34Gizem canım beni arkadaşım rüyasında görmüştü hamile olarak, o ay hamile olduğumu öğrendim🤭 bilmiyorum artık 🤷🏻♀️
aybarsdefne 34Gizem benim hamile olduğumu eşimin abisi rüyasında görmüş çevrede de görenler. Olmuş onun üstüne test yaptık silik çıktı zaten aynı gün kadın doğuma bi hastalık için randevu almıştım hamile olduğumu öğrendim
aybarsdefne 34Gizem mucizeler le dolu bir dini yaşıyoruz rüyalarla bildirmeler çok oluyırmuş geçmiş zamanda da ama değilseniz bile belki kalacağınıza işaret dikkat edin diyor belki rüyada yine de temkinli olun 😍
Sultan_Kocyigit03 İlk bebegim düşükle sonuçlandığında evimde iki tane bebek pusetinde bembeyaz giydirilmiş iki tane evlâdım vardi biri kız biri oğlan aynı rüyayı ikinci bebeğime hamile olduğum gün gördüm şuan nasipse oğlum olacak 27 haftadan selamlar