senaaa_07 Kızlar doktora gittim 8. Haftalık kese büyüklüğünde dedi doktor fakat kalp atışı yok bebeğe ait bi doku da gözükmüyor boş gebelik alalım diyor ne yapmam gerekiyor için rahat etmesi için 1 hafta daha bekleyelim ama yok yani dedi
Prenses23 senaaa_07 beta hcg bastırabilirsin. Ben iki kez boş gebelik yaşadım. Kan ver haftasıyla uyumlu değilse zaten sağlıklı gebelik değildir canım 😞
KutsalAnnelik senaaa_07 Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti canım aynı seninki gibi 7. Haftada gittim görünmedi dedi için rahat olsun bir hafta daha bekleyelim bekledik 8.haftayıda geçti yine aynıydı kürtaj dedi üç gün sonrası için gün verdi ama benim kanamam vardı zaten progestan kullanıyordum ilacıda daha bırak dedi ilacı bıraktım iki gün sonra evde kendim düşük yaptım kürtaj olmadım
Kahraman0201 senaaa_07 Korkmayın doktor iyi yaptıktan sonra kürtaj vucutta bisey bırakmaz. 3 ay korunursunuz bebek yapmazsınız sonra bi kere hamile kaldıysanız sonrasında hamile kalmanız kolaylaşır Allahın izniyle. Şöyle düşünün sağlıksız bi gebelik olacağı için kalp atmıyor
KutsalAnnelik senaaa_07 Sonrasında parçalarda düştü zaten tekrar tahliller yapıldı detaylı bakıldı herhangi bir parça yoktu ve işlem olmadığı içim yani kürtaj, hiç korunmanada gerek yok dedi ilk adetinden sonra tekrar gebelik düşünebilirsin demişti