Aydabdullah MehZey 8 aylik dogdu bebegim basta tutmadi sutumu bir ay sagdim sonra icmedi sutumde gelmedi yeterince tabi biraktim😞
halimefe2 Eyvahh benım annemde ben uc aylıkken hamıle kalmıs kardesımle aramda tam 12 ay var biraz zorlanırsın ama rabbım verir kolaylıgını 😃
Aydabdullah halimefe2 Allah razi olsun ama inanin bebebim cok huysuz kendimi yipranmis hissediyor Allah verdi ise raziyim Alhamdoulillah ama aralarinda 10ay olmus oluyor bana kulaga imkansiz geliyor tabi ama
B-M-G-L-Z Merve_seda haftaya randevum var gidicem inşallah geçen ay gittiğimde çok hareketli göremiyorum dedi
Akrepbebek Aydabdullah erken doğum yaptım . Korunuyirdum ama suphedeydim. Adette gecikince birden supheler çoğaldı. 😊
Akrepbebek Aydabdullah 😂 hiç stres yapma belki hamile değilsindir belki hamilesin şimdiden isyanlara girme canım 😊 Rabbim verdiyse vardır bir bildiği Allah tasiyamayacagin yük vermez eşinle el ele verirsiniz buyutursunuz çocuklarınızı 🤲❣️
ilgin22 Aydabdullah emzirirken adet gecikmesi normal de emzirmediğinizi yazmışsınız o yüzden çoook riskli 🙄 ben emzirdiğim halde ve 2 korunma yöntemi kullandığımız halde 7 haftalık hamileyim kızım daha 7 aylık doktora bu hafta randevu alıcam bakalım hakkımızda hayırlısı 🙏