mrveklc Hamilelikte maydonoz duşuk yapiyo diyolar doktor yemeyin dedigi oldumu size bana yeşillik yiyebilirsiniz demişti bugun maydonoz yedim ama tereddüt ettim internetten baktigimda adet sokturme olasılığı varmiş 14+hamileyim
Burcinisp88 mrveklc saplarının çok şekilde yenmeSi sıkıntı imiş. Fitoterapi uzmanı doktorum söyledi. Ama demet demet yemeyeceğimize göre sorun olmaz. Bende tüketiyorum elimden geldiğince çünkü kalsiyum kaynağı
Ahsend49 Haftan ilerde zaten bi sıkıntı olmaz bence canım . Hem zaten yediğinde bi Demet maydonoz yiyecek değilsin 😄 sadece bu limonla falan kür gibi detoks suyu gibi yapılan şeyler saçma ve riskli olabailir yoksa yeşillik yani bi sakıncası olmaz
SeldaSngl Taze olarak salatalarda tüketildiğinde değil (tabi ki abartmadan). Kaynatılıp suyu içiliyor onun adet söktürme özelliği var.
Zynpasln mrveklc Ben bilmiyodum maydonoz kürü yapmıştım üç gün sonra düşük yaptım, şuan ikinci gebeligimdeyim ilk ogrendigimden beri ağzıma sürmedim maydonzu
aezgi mrveklc maydonoz yiyip allah korusun düşük yapman icin kilolarca yemen lazım canım salatada yediğin bir tutam maydonozdan birsey olmaz