Aysnpmk Bmom ben hamileliğimi 5 ya da 6. Haftada öğrendim o zaman tekti diğeri ortalıkta yoktu daha 2 hafta sonra kontrole gittim kalp atışı için o zaman öğrenmiştim ikiz olduğunu yaşadığım şoku anlatamam 🤦🏻♀️😂
hhb53 Bmom 7 haftalıkken tek bebek diye gıtmıstım. Kesenin içinde iki minnos gördük çok şükür. Tek yumurta ikizleri 34+2yiz Allah tüm hamilelere özellikle cogul gebelik yasayanların yardımcısı olsun güç kuvvet versin.
Gamzelim_ Bmom 5hafta 3 günlük ultrasonda iki kese göründü perşembe kontrolum var ozamanda 6 hafta 6 günlük oluyor inşllah kalp atışlarınıda duyarız
Bmom 2artiikizannesi canım hayırlı olsun bu arada kalp atışında mi belli oldu benim ilk iki tane gibi dedi doktor ama kalp atışı tekti
Bmom Aysnpmk benim 5 haftalikti iki tane gibi dedi doktor dün kalp atışında tek ses vardı birdaha değişmez heralde değil mi
2artiikizannesi Bmom Allah razı olsun canım yok kesenin icinde iki tane bebek var dedi tek yumurta ikizi olduğunu söyledi sonrada kalp atışlarını dinlettirdi canım
Aysnpmk Bmom şu an ne kadarlık hamilesiniz bildiğim kadarıyla 6-7 haftalarda değişme olasılığı var benim öyle oldu çünkü bebek saklanıyormuş diğerinin arkasına benim doktorum öyle demişti
Aysnpmk Bmom o zaman tek olabilir doktor başta yanlış görmüş olabilir demek ki. Olsun canım bir iki nolacak yeter ki sağlıklı dünyaya gelsinler de
Bmom Aysnpmk iki tane korkuttu canım o yüzden sordum değişme durumu olur mu diye ikiside Allah’tan gerçi sağlıklı olsunda gerisi boş🥰☺️