hiranurun_annesi Bsra_blc kese beta hcg 1500 ustu olunca gorunuyor , kalp atisi da degisiyo ama ortalama 7-8 haftalikken duyulur
Birgul Bsra_blc kese için haftadan ziyade hcg değeri 2000 üzeri olunca bu da genelde 5. Haftaya geliyor kalp atışı da 7. Haftadan sonra daha ney oluyormuş ben dün 7+5te duydum çok şükür🙃
halitefe Bsra_blc canım betaya göre değerlendirme aşağıda yazan çok olmuş beta herkeste farklıdır sen adet gününe göre hesapla 5. Haftada kese 6 da kalp atışı duyulur
Gllpkr Bsra_blc ben 4 haftalıkken kese görülmüştü ama o kadar minikti ki zor görünüyodu kalp atışınıda 6 + 2 de oluşmuştu ama doktorum bebeğe zarar vermemek için 10 gün sonra dinletmişti bana
Bsra_blc Birgul benim de yarın randevum var insallah kese görünür kalp atışını da duyurum vakti zamanında, Allah sağ Salim kucağımıza almaya nasip etsin .. 🤲🏻
halitefe Bsra_blc görünme ihtimali yüksek canım benim 5+3 te falan kese 6+2 de kalp atışı duyulmuştu ama kalp atışı 7. 8. Haftaya da sarkbliyormuş korkma duymazsan 6da
incikinannesi Bsra_blc Öncelikle gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 Bende 5. Hafta da keseyi gördüm 6+4 de kalp atışı var dedi doktor 💚
Bsra_blc incikinannesi Allah razı olsun cümlemizin insallah 🥰 hayırlısıyla biz de görür duyarız insallah 🤲🏻
haziranin25i Bsra_blc kese beta hcg değerinin minimum 1000 üzeri olması gerekiyor kalp sesini ben 6+5 de duymuştum 🥰
Bsra_blc haziranin25i insallah biz de görür duyarız rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin, evlat sahibi olmak isteyenlere de tez zamanda tatirsin bu duyguyu 🥰