4894mercimek Arkadaşlar 14 haftalığım ama bebek bacaklarını kapattığı için cinsiyet öğrenemiyoruz 13 hafta çıktı ultrasonda tam düz durmuyor diye dedi doktor gelişim iyi dedi çok oynamıyor ultrason dan baktığımızda normal mi çok oynamaması 😔
MiniKaya 4894mercimek uyuyordur canım gittiğin saat aralığını değiştir yani öğlen gidiyosan akşam üstü git mesela bebeklerin anne karnındada uyuduğu zaman dilimleri var 😊 çikolataya her bebek hareket etmiyor benim oğlum dondurma ve soğuk su içince oynuyor mesela 🌸
esmirna16 4894mercimek benim bebeğim o haftalarda oynasa bile hemen uyuyakaliyordu ultrason ile doktor bakarken o sırada artık ne yakalarsak. Daha çok küçük. Gününün neredeyse 18 saatini uyuyarak geçiriyor diye biliyorum
Maykoo 4894mercimek 16. Haftada pozisyonundan dolayı gördük erkek olduğunu 24. Hafta kontrolüm vardı o zamana kadar her kontrolümde neler yedim içtim oynamadı o gün oynadı 31. Haftada kontrolde yine uyuyodu 😂😂yediğin içtiğinle alakası yok bebeğin keyfine bağlı 😤😬
4894mercimek zeyzey95 ah yemezmiyim yarım saat önce yedim banamısın demedi neyse artık ay sonuna kaldı 🥺
civcivimm_ Gayet normal bence ben bile 20 haftalik gebeyim bazen bebegimin günduz hissetmiom fazla oynadığını bazi günler ise hiç yerindr durmuyo ve seninki daha küçük şuan gennelikle kiz bebekler kendini kapatir diye biliyorum
4894mercimek MiniKaya evet arkadaşım yarım saat önce yedim ama hiç banamısın demedi umursamadı resmen 2 haftadır sürekli kapalı bacağı dediğin gibi saati değşltiricem ve başka bir şey yicem tepki vermedi hiç
4894mercimek esmirna16 teşekkür ederim arkadaşım içimi rahatlattığın için dediğin gibi bencede strese girdim ya
esmirna16 4894mercimek strese girme herşeyi hissediyor bu minik kalpler 💞💞 28. Haftadan sonra hiç durmayacak görürsün bak 🐣