ysnryksl Yeni anne olduğunu öğrenenler ve tüm anne adayları bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktor 4 haftalık dedi. Beta değerim 177 çıkmış ve biraz düşük buldu 😔 Sizinkiler nasıldı?
Elvanay ysnryksl düsukmu 4haftalik düşük deyil benim 67di 2gun sonra katlanarak gitti bence düşük deyil
M_l_k94 ysnryksl 5 hafta 5 günlük hamileyim beta değerim 3 gün önce 4863 idi. Doktor değerin düşük gelişimi geride düşük yapma ihtimalin var dedi
Essraanil M_l_k94 gerçekten çok yanıltmış doktorunuz benim 44 tü ilk öğrendğimde ve 4 haftalıktı hiç düşük filan da olmadı.. kaç olduğu değil 2 günde bir iki katına çıkması önemli içiniz ferah olsun
Kahramankentli Benim adet günüme 1 gün kala 165 ti bence düşük değil yani önemli olan iki gün sonra ikiye katlanması👌
nisanmaral ysnryksl benim ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı ve 445 çıktı kan testinde. Herkesin değişebiliyor sanırım. 9.haftayım şu an, 4 5 kez ultrasona gittim hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür.
plakayerli Benim 4+4’te 3000 küsur çıktı. Ama kahverengi akıntım var inşallah her şey yolunda gider 😢
M_l_k94 plakayerli kahverengi lekelenmeler korkutucu olmayabiliyor, yerleşme kanaması da olabiliyor. Ama dikkat etmende fayda var tabi
Ebrumihrimah Bende dün gittim keseye baktı gözükmüyordu Tekrar kan testi verdim 2086 çıktı Geç döllenmeden dolayı geç gorunebilir dedi yarın birdaha gidicem hayırlısı inşallah
M_l_k94 Ebrumihrimah kese sanırım 4 haftadan sonra görünüyor senin biraz daha vaktin olabilir içini ferah tut
Ebrumihrimah M_l_k94 haklısın rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin daha çok başındayız ama annelik iç güdüsü o kadar ön plandaki değişik bir duygu
M_l_k94 Ebrumihrimah amin canım. Stres bu süreci çok etkiliyor biraz kendini telkin edip sakin kalmaya, mutlu olmaya çalışmak gerek.
M_l_k94 Essraanil inşallah dediğiniz gibi olur çok sıkıntıdayım yataktan çıkamıyorum ayağa kalksam düşük yapacak gibi hissediyorum