Serkad İzmirde hangi doktora gidiyorsuuuz hangi hastane ücret ne kadar doğum ücreti ne kadar muayene ücreti ne kadar ikili test ücreti ne kadar ? öneriler ….
Smyybedir Serkad ben hastane değil kliniğe gidiyorum Dr övgü hanıma gidiyorum memnunum ücret 300 tl muayene gayet ilgili biri numarasını da verdi gece gündüz ulaşabiliyorum tavsiye ederim Doğum ücretini soramadım ama kan tahlili falan yapıyorlar
Tugce1803 Serkad Özel Medifema Hastanesi - Ali İrfan Güzel Muayene sağlıkçı olduğum için 123 TL Doğum ücreti önceden başka doktordan devam ettiğim ve o doktor ayrıldığı için 3500 TL İkili test 32 TL Detaylı ultrason 400 TL Şeker Yüklemesi 40 TL
Dr0607 Serkad Ege yaşam hastanesine gidiyorum muayene =75 ikili tarama = 100 detaylı ultrasonda pandemiden dolayı Alsancak MR a yönlendirdi doktorum siyah beyaz 250 renkli 300 canım çok memnunum doktorumun numarası var istediğim zaman ulaşabiliyorum
Esokaradag Ege şehir hastanesi ne gidiyorum bende doktorum ferit tuna ve çok memnunum. Sormadan merak edebileceğin herşeyi anlatıyor. Muayenesi 105 tl. 2li tarama 150 tl yaptırmıştım.
Nahide23 Serkad ikili üçlü dörtlü taramaları yapmadım . Şeker yüklenmesinde doktorum önermedi. Ayrıntılı ultrasona girdim 500 .