Melegimmm1244 Kızlar azra Betül nasıl yoksa sadece bir isimmi olsun . Son gunlerim hala isim bulamadı k Betül kesin ama babsmizin emri:)
Arifcan16 Melegimmm1244 bence gayet güzel canm azra betül cokta uyumlu allah saglıkla kucagana almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻😘
dmt92 Melegimmm1244 her iki isimde hz Meryemin lakabı o yüzden Meryem ekleyebilirsiniz. Azra bakire demek… bir gün büyiyecek evlenip çoluk çocuğa karışacak bakire olarak çağırmış olacaksınız hep ondan Betül diyorum ben. Meryem Betül 🌸
Esraaelisa1 Melegimmm1244 Benim kızımın ismi Elisa Şura olacak 👧 İlay Ece , Meyra , Nare , Lina , Elizan , Alin, Mihran 🌸💁🏼♀️
Melegimmm1244 Arifcan16 amin cnm benim çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağımiza alın inşallah
Melegimmm1244 Neyazsamkabuletmiyorsun1 hafsa da çok çok güzel ama o da sevmediğim amcamın kizinin ismi
Beyziikoo Fatma Betül olabilir 🤗 Yani eski gözükebilir ama samimi bi arkadaşımın ismiydi çokta ahlaklı güzel bi kızdı canım 😍😍
Melegimmm1244 Beyziikoo Fatma amcamın kızı var koyacağım butun isimler etrafta var Zeynep de güzel aslında ama çok etrafımda eşim zaten eskiisimleri seviyor Betül de anlamından dolayı çok istiyor esim
Melegimmm1244 Beyziikoo Betül ismindekiler böyle uyuşuk diyorlar sizin arkadaş da mı öyle sağolsun lar çok güzel millet moral bozuyo
Beyziikoo Melegimmm1244 Hayır asla değildi maşaAllah her işini yapar namazında dinine düşkün bir arkadaşımdı 😍
Didi6 Melegimmm1244 Elif ismini beğenmiyorum. Elif Betül de uyumsuz bence. Azra Betül Esra Betül Zehra Betül Sare Betül Bunlar uyumlu 🌸