Starsss 39+3 hamileyim. Dün çatı muayenesinden sonra akşam nişanım geldi adet sancısı gibi bir sancıyla. Sıklaşır mı diye bekledim ama gece hiç sancım olmadı rahat geçirdim. Bugün de kanlı akıntım oldu biraz. Yine ara ara sancılarım oluyor ama saat başı gibi. Sizce doğum ne zaman olur?
Ronyaseda Starsss değişiyor kimi lac güne kimi 1 hafta sonra kimi de aynı gün doğuma gidiyor 🙄 Bende 39 haftaligim ne nişan ne su hiç birşey yok
Ayseg1 Starsss çatı muayenesinden sonra lekelenme oluyor genelde Nişanın olduğunu sanmıyorum 10 gün 3 kere alttan muayene oldum ve 2 sinde de lekelenme oldu
Zynbgvn 37+4 üm her wcye gidişimde heyecanla kontrol ediyorum nişanım gelmiş mi diye ama tik yok🤷🏻♀️😅
Starsss Benim ilk doğumumda 38de gelmişti ve 2 gün sonra doğum yapmıştım, bunu da doktorum erken gelir dedi ama 40ı bulduk nerdeyse🙄 ara ara sancılarım oluyor ama düzenli değil, sabırsızlanıyorum ☺️
Starsss Benimki nişan gibiydi kıvamı, lekelenme gibi değil de jel gibi. Adet sancısı gibi sancım oluyor. Yarım saat arayla