Kızlar kabız da olmadım ama kabız olduktan sonra Toto kısmında ağrı olur ya öyle bir ağrım var kuyruk sokumunda sanirim. Çok canimi acitiyo oturup kalkarken neden olur bu ? Kabız olmadığıma eminim çünkü

Gaz sancısı olabilir ayaklarının altına sıcak su torbası öneririm

Selver3 bağsur da da kan gelmiyormuydu kan falan yok ama bilemedim Perşembeye kadar geçmezse doktoruma sorucam cnm

bdrnczn Basur hiç olmadım ama aklımda hep kan gelir diye kalmış canm inşallah o değildir ya

Seymaaygzz canım aynı sorun bende de başlamıştı oyüzden sordum 29-30 haftadan itibaren vücut kendini doğuma hazırladığı için rahim kalça belkısmı kendini hazırlıyor korkulacak bi durum yok canım bende 34+4

Seymaaygzz canım o geçen birşey değil ben 3 haftadır çekiyorum dediğim doğuma hazırlık evresindeyiz canım ileriki haftalardan zaten bebek dönüp doğum başladığında inşallah rahatlayacağız

Seymaaygzz inşallah canım çok dayanılmaz gibi olursa doktorun ile görüş belki bi ilaç verebilir canım

Seymaaygzz senin kemik ağrın mi var yoksa et oturduğun etin mi agrio. O ikisinin ayrımını güzel yap. Ben bu hafta kabız oldum ve malesef basur oldu gem kanadı hemde bişey çıktı. Sürekli su içip çorba içip kabız olmamaya çalışıyorum. Beni hasta eden şey süt ve muz 3 gün üst üste yemiş olmam oldu. Daha da ağzıma.süt surmuyorum. Seninki tam.olatak neresi agrio onu bir dusun

Xxz kuyruk sokumunun orda acim var benim kemikte sanırım canm hiç başıma gelmedi ki nasıl tarif ediyim.

• Xxz bunu yanıtladı.
                  Cicilibicili, başlığı Önemli bir soru(..)~kuyruk sokumu ağrısı olarak değiştirdi.

Seymaaygzz benimde ağrıyla başladı kaç gün ..sonra şişlik oldu uçta iltihap topladı Hastanede sıkıp temizlediler Kaç gün pamsuman yaptım oturmadım hiç üstüne Geçti şükür …Seninkide hemen geçer inşallah Ağrısı çok kötü biliyorum

Seymaaygzz yürürken batiyo gibi mı oluyo o bu hafta bende de olmaya başladı. Bir ara başlarda oluyodu. Zaman zaman olup geciyo bende anlamadım. O kemik yürürken batiyo gibi oluyo sanki çatlamış da yuruyemiuorum sizi veriyidu

Seymaaygzz benım 3 aydır kuyruk sokumum ağrıyor ama oyle rahatsız edici degil üstüne baskı uygularsam felan agrısı belli oluyor onun dısında hayatımı engellemiyor araştırdım rahim genişledi gi için oraya vuruyormus yani vucud degısımınde. Dolayı 2 haftadır aynı agrı vajınamın üstğndede hısediyorum aynı sekılde hareket halınde ortaya cıkıyor ama pozisyon degıştirnce gidiyor hamileligin ve fiziksel dergisinin getirisi diye düşünüyorum