Ozlm4452 Ben hovver marka 13 kg yıkama 8 kg kurutmalı makine aldım tek makine olması avantajlı kurutma Karadeniz de yaşayan biri için şart bizlere ama yıkama +kurutma çok uzun sürüyor çok kırıştırıyor ama asma toplama derdi olmuyo orası güzel
Buketars Samsung 9 kilo yıkama 6 kilo kurutma kullanıyorum ne küçültüyo nede çok kıvrıştırıyo ben çok memnunum
Aylnyzc Çamaşır makinesinin üzerine koyacaksan çamaşır makinen ile aynı markayı tercih etmelisin sanırım garanti için
momteacher Abf bu hafta aldım Arçelik marka, uzun uzun araştırmalarla kararsızlıklarla aldık gereklimi gereksiz mi diye ama bugün ilk defa deneme amaçlı kullandım, beyazları kuruttum, çıkan havı görünce çok şaşırdım, bebek için iyi olacak iyiki almışım dedim
NilGrl momteacher o kıllar saçlar. Hele nevresimlerden çok çıkıyor. Topak topak bence de süper 😊 bir se program tam bittiğinde alıyorum ben. Sıcak socak katlıyorum. Ütülü gibi oluyorlar.
NilGrl Abf arçelik kullanıyorum bende çok memnunum. Yumuşatıcı kullanmaya gerek duymuyorum çünkü kurutmadan yumuşacık çıkıyor.
momteacher NilGrl aynen canım yumşatıcıya da gerek kalmıyor, o tozu havı görünce iyiki almışım dedim😄
Nasippp Abf merhaba canım aldın mı kurutma makinesi aldıysan ne marka aldın bide elektriği çok yakıyor mu acaba