ikizannesi2985 Arz1905 femara diye bi ilaç var. Klomene göre daha uzun süre kullanabiliyorsunuz. Onu kullandığım ay ikizlere hamile kaldım🌸
Arz1905 ikizannesi2985 öylemi bende onu 1 ay kullandım sadece oda tutmadı bıraktım artık doktor takibi olmadan kullanabilirmyim onu biliyo musunuz
ikizannesi2985 Arz1905 tek başınıza kullanamnızın bi manası yol. Çünkü ara ara kontrol ediyor ve ilaç kullanımını ona göre uzatıyor. Çatlama takibi falan yapıyor. Doktor eşliğinde kullanın muhakkak
minikcivcivim elifkrc canım meraba beni hatırlarmısin bilmiyorum ama sen iğneni yumurtanın boyutu kac mm iken vurulmuştun. Bende bugün catlatma iğnesi oldum ama benimkiler biraz büyük de senin yumurta mm merak ettim
elifkrc minikcivcivim canım valla bilmiyorum doktorum bana yumurtaların cok güzel büyümüş gelişmiş dedi sadece o ay 2 tane yumurtam vardı nasıl olması gerekiyo bilmediğim içinde sormadım heralde
minikcivcivim elifkrc anladım canim benim ki 27 mm olmuş iki tane biri 27. Diğeri 30 mm yinede iğne vuruldum ama. Umudum yok çünkü çok büyük canim ağrın oldu mu o iğneden sonra akinti felan ya da
elifkrc minikcivcivim Benim bi kere batma hissinde ağrım oldu kasıklarımda bide 1 hafta 10 sonra akıntım baslamıştı bence yumurtalarında güzel gelişmiş umudunu moralini yüksek tut
blueberyy00 kardelen214 adetin 3. Günü başladım günde iki kere kullandım sonra 12 gün sonra çatlama iğnesi oldum süreç devam ediyor beklemedeyim
kardelen214 blueberyy00 iğne vurulduktan 13 14.günde test yapabilirsiniz her şey istedgnz gibi olsun umarım
minikcivcivim elifkrc tamam canim çok teşekkür ederim senin gebeliğin nasıl geçiyor iyi misin 🌸🙏tek mı ikiz mi oldu canim
elifkrc minikcivcivim tek benim çok şükür hiç zorlanmıyorum dün cinsiyetinin erkek olduğu öğrendik çok şükür iyiyiz Rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin rabbim en güzel zamanda sende inşallah kucağına alırsın canım 🙏🏼
minikcivcivim elifkrc ınsallah canim benim. Allah analı babalı büyütsün inşallah canim çok sevindim 🤗😍sağlıkla gelir inşallah allahim hayırlı güzel ömürler versin yavruna. 🤗🌼🌸