Esraumit Merhaba doktor 30 tane test istemiş kan ve idrar.yarın yapıcam.sizde sonuçlar ne zaman çıktı? Ve o kadar testten bişey cıkacak diye cok korkuyorum
Glitter Esraumit canim 6 tup falan kan verirsin muhtemelen. Tam kan sayimi disinda hepatit ve aids testleri, bazi bulasici hastaliklari gecirip gecirmedigin ve bazilarina karsi bagisikligin olup olmadigina bakiliyor.
PasaninAnnesi Esraumit herkesden farkli isteniyo demek ki benm de arkadasmdan 18 tane istediler benden 6 tane istemislerdi sizden 30 doktora göre istenen test sayisida degisiyo demek ki ama korkmayin o testlerde kansızlığa flan bakiyolar plt değerine bakiyolar kan pıhtılaşmasına guatra falan bircok sey ona göre doktor ilaca baslıyo önlem alıyo aksine iyi bisey
Esraumit Ladess evet kan ve idrar,hepatit,kan sekeri,tam kan sayımı,idrar tetkiti,idrar kültürü,kan grubu,rubella,toksoplasma,vs vs.. daha bisürü yabancı
zehracinar Esraumit Ha şimdi anladım onlar bişey değil 5 6 tüt kan veriyorsun kansızlık falan varmı diye bakıyorlar korkmayın bişey çıkmaz inşallah
Ladess Esraumit hımmm anladım gönlünüzü ferah tutun ,toxoplazma sıkıntılı olmuştu bende ama şükür atlattık
Esraumit Glitter evet işte bu beni ürkütüyor bazen bilmeden yanlıs beslenmede oluyor yaa şimdi vicdan yapıyorum sacma sapan seyler yemeseydm diye 🙁
Esraumit PasaninAnnesi saydım tam 30,1.500 para tabii.ama dısarda yapıcaz.bakalım sonuçları iyi olsun inşallah 🙏
Glitter Esraumit hic kafani takmamalisin. Herkes mukemmel saglikli beslenmiyor insanin cani olmadik seyler cekiyor. Hersey mukemmel cikmasa bile doktorun ona gore takviye yapar. Simdi artik onu dusunerek beslenmeni ona gire ayarlayip sen de kendini daha rahat hissedebilirsin. Mesela gunde mutlaka 1 ceviz ve 8 tane badem yemeye calis. Guzel de enerji veriyor. Doktorun tuz ve seker ve hatta diger konularda seni uyarir gerekirse. Ve doktorunla aklindaki herseyi paylas daha rahat edersin psikolojik olarak.
Aysun2834 Esraumit cnm kendimi bildim bileli et yemem deniz ürünlerinin kokusunada görüntüsünede tahammül edemem baklagili ağzıma sürmem ve çoğu sebzeylede aram iyi değildir benim kadar sağlıksız beslenmiyorsundur sanırım ama çok şükür korkutan bir sonuç çıkmadı benim gibi 12.haftadan itibaren omega3 ve demir hapına başlarsın en fazla
Gamze5861 Esraumit canım 8. Hafta da benden de istedi 7kan 2idrar testi verdim ondan mı bahsediyorsun
Gamze5861 Esraumit korkmana gerek yok ki canım Allah ın izniyle bsey cıkmaz inşaallah ☺ Sakınan göze çöp batarmış evham yapma