Beyzabyk Kızlar bebeğim için sudo crem kullanmayı düşünüyorum çok iyi bir bebek bakım kremi olduğunu duydum çevremde çok kullanan var ama kulanan ya da kullanmayı düşünen var mı?
Beyzabyk htcedgn bana da herkes onu öneriyor ve çok kullanışlı olduğunu duydum denemek istiyorum bende
Beyzabyk Arya12 aynen internette yorumları falan çok iyi ve baya bir kullanıyormuş bir kutusu bende onu kullanıcam sanırım
Beyzabyk SimOn penateni gördüm ama hiç duymadım çevremde kullanada pek yokbirde onu araştırıyım teşekkürler 😘
Caglacmrt Ben suan yuzume kullaniyorum bebegim dogdunda bebegimede kullanacagim,pamuk gibi yumusacik yapiyor ayni zamanda 😊
Beyzabyk Caglacmrt aynen sivilce izinde bile kullananlar varmış çok övülüyor krem diğer kremlere para vermek istemiyorum bepanthole falan sudocrwmi denicwm kesinleşti artık 😄
SimOn Beyzabyk sudocrem ve penaten ikisini de kullanıyorum ikisi de yoğun ve cilde uygulanıyor .. ben penatenin kokusunu da çok sevdim sudocremi solladı benim için .. 😂🥰
Beyzabyk SimOn ikisnide deniyim o zaman bende hangisnden memnun kalırsam ona devam ederim konu bebek olunca insan biraz tereddüt ediyor herkese iyi gelen bize iyi gelmezse diye 😄
SimOn Beyzabyk memnun kacağınızdan eminim Alman markası zaten kaliteli bir ürün e bebekte satılıyor . Kendinize de uygulayabilirsiniz ben yarısını bitirdim bile 🥰