Cansucasalin 29 haftamdayım bebegın hareketlerini az hissediyorum diye kaç gündür hastaneye gidip geliyorum en sonunda doktorum , bebegın suyunun azaldığını söyledi normal günlere göre ve benı nstye soktu 😢 erken doğum riskim var sanırsam neler yapabilirim
Melek_2121 Cansucasalin bende dün öğrendim bebeğimin suyu azalmis 24+5 günlük hamileyim doktorum bana dedi günde 3 litre su iç çorba ayran meyve suyu felan al ve hareketleri azalsa hemen hastaneye gel dedi
MiniKaya Cansucasalin canım bol su tüket böyle birşey yaşamadım ama burda duyduğum kadarıyla havuç suyu ve karpuz iyi geliyormuş
sevara Cansucasalin bol su iç ve istirahat et bol bol dinlen. Gönlünü ferah tut inş zamanında sağlıkla kucağına alırsın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş
Cansucasalin Melek_2121 benım hareketleri azaldığından dolayı geldım hastaneye kaç gündür peşindeyim en sonunda suyunun azaldığını farketti doktor 😔
Cansucasalin MiniKaya karpuz iyi geliyor diyorlar ama havuç suyunun çok masum olmadığını duydum.. yine de araştıracağım canım teşekkür ediyorum 🌿
Cansucasalin Melek_2121 bebegın hareketlerini çok hissetmiyorum su az olduğu için işte doktorum da söyledi çok endişeliyim..😢
Cansucasalin sevara bol su içiyorum midem bulanıyor istifra edeceğim neredeyse.. 😒 İnşAllah düzelir bir an önce.. Amin inşAllah🤲🏻
Cansucasalin Asli55 havuç suyunun aslında zannedildiği kadar masum olmadığını bir yazıda okumuştum o nedenden dolayı tercih etmiyorum , İnşAllah canım..🤲🏻
MiniKaya Cansucasalin rica ederm canım havuç suyuyla ilgili ne duydun ki ? İbrahim saraçoğlunun hamilelikte sıvı kaybı diye bir videosu var onu izlemeni tavsiye ederim 🌸