Kubraelisa1- Merhaba kızlar 39+5 deyim ama hiçbir şekilde sancı yok dün ki muayenem de doktorum açılma var diye baktı açılma da yok ne yapmam gerek biran önce doğurmam için ve bir sorum daha var 40 haftaya girdikten sonra ne aralıklarla hastaneye gittiniz
Karbeyaz12 Kubraelisa1- doktorlar genelde yürüyüş merdiven inip çıkma pilates topunda daire çizme gibi hareketler öneriyor, onun haricinde bebeğinizin tercihi 😊
buseyusuf27 Kubraelisa1- valla bizim doktorda 39 hafta gelır dıyordu sonradan hep ılerı attı tarıh suan 26 kasım yanı 41+3-4 gıbı gozukuyormus dogumu dıyorum kendıme annecım nolur okdr bekletme bızı dıye agırlastım ıyıce artık dogsun dıyorm 😁🙈 34 olduk ama sankı 38 gıbıyım zor yürüyorum oturup kalkamıyorum saglıkla gelsın yeterkı ama okdrda olmasın 😁 sizde merdıven ınıp cıkın ve squat yapın bna doktor 38 den sonra yap dedı sızın dolmus gününüz baslamanız lazm aslında yatakta bırde kalcanızı kaldrıp ındırın nefes alıp vererek 5-10 kere tekrarlayın saglıkla kucagınıza alırsınz ıns
Civcivannesi- Kubraelisa1- benim de aynı şekilde 39+5 Perşembe yatış verdi doktor suni ile başlatacak hayırlısıyla gelir bebisler inşallah 🤲🤗
Cansu321 Kubraelisa1- 39+2 bende beklemedeyim. Haftaya cumartesiye kadar gelmezse suniyle başlatıcaz dedi doktorum inşallah ona gerek kalmaz 😕💁🏻♀️
Kubraelisa1- buseyusuf27 anlayabiliyorum sizi son haftalar hiç geçmiyor birde bebek kilo aldıkça ayrı bi ağırlaşma oluyo yatmak kalkmak herşey çok zor geliyo biran önce sizde sağlıklı kolay bi şekilde alın kucağınıza inşalalh 🙏
Meri98 Kubraelisa1- mənim 41 hefdem tamam olub 42 e keçirəm😔mendede açılış falan yok gözləyirəm ama heçnə gəlmir,hekimim süni sancı ilə doguzduracam deyir ayın 10 u İnşallah
Mavilipembeli Kubraelisa1- bende 39+4 oldum canım bende 1 parmak kadar açıklık varmış sadece ama nst de sancı falanda çıkmadı 🤷♀️ 4 günde bir gidiyorum muayene ye perşembe günü son kez gidicem açılma falan olmazsa Pazartesi suniyle başlatıcam doğumu dedi doktor