Yasemin0728 Nazan123 adetin gelene kadar dene bence hem ovulasyon testine hemde gün aşırı birlikteligi
Nazan123 Yasemin0728 Tamam canim çok teşekkür ederim 🙏 birşey daha sorsam ne olur kusura bakma pko da 1ayda defalarca yumurtlama çatlama görülür mu peki yani yanıltıcı mi oluyor yumurtlama zamanı
Yasemin0728 Nazan123 yumurtlama birden fazla görülebilir ama çatlama bı kere anca görülür canım çünkü pkoda yumurta fazla buyuyemedigi için catlayamiyo diye biliyorum
Yasemin0728 Nazan123 evet yanıltıcı oluyor o yüzden pkolular bu ovulasyon testi nin hassas olanı var onu kullanirlar
Nazan123 Yasemin0728 anladım canim ebruya sormuştum birgebeningunlugun de hem yumurtlama olmuş hem çatışmada dedi ben yinede değerlendireyim sana çok teşekkür ederim tekrar🙏🙏🙏
Nazan123 Yasemin0728 Yasemin0728 insallah canim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin🙏🥰🥰🥰 bu arada çatlama yazacağıma 2de bir çatışma yazmisim😂 gercekden de çatışıyoruz artık o muydu bu muydu derken Allah razı olsun canim Iyigeceler🙏
ha_zesfa Nazan123 eğer bu ay hamile kalırsanız buraya yazarmisiniz gerçekten yanıltıcı var mı acaba die merak ettim
Nazan123 ha_zesfa tabi ki yazarim zaten test yapmaya devam edicem artık adetime 14 gun kaldı insallah hayırlısı 🙏
Onlinebe Nazan123 gün aşırı denilmesinin sebebi spermin yaşam süresi yaklaşık olarak 72 saattir. Yani dün ilişki yaşandı yumurtlama bugün oldu gebe kalınabilir. Tabii ki üst üste denenmesinin de sakıncası yok.
Nazan123 Belkide yumurtam catlamiodur o da olabilir habire pik normal degil, şu hayit çayını bi denicem bakalım ama yinede adetimin gelmesini bekliyeyim dimi kızlar 🙏