[silindi] Kuzucumm evet bende cocuk doğduktan sonra hatta kuyruk sokumundan yapılıyormuş eskilerde çık şaşırmıştım
[silindi] Eceunverkanra daha öncesinde hamile kalamayan birinin 1 sene düzenli hacamatla hamile kaldığını duymuştum. Kuyruk sokumundan yapılan hacamat
Eceunverkanra [silindi] Ben sirtima yaptirmistim zaten Allah’in isi iste hamileymisim cok sukur bir problem olusmadi bebekte zaten daha cok erkendi gebeligin ilk zamanlariydi.
[silindi] prensesim35 hacamat vucudun belli kısımlarına cizikler atılarak sıcak kupa ile kan çekme işlemi. Şu an bir çok hastanede geleneksel tıp bölümlerinde de yapılıyor.
malatya4444 Hacamatn faydasi saymakla bitmez 2 ayda bi gidiyodum ne guzel tedavi amacli hamile kaldigimdan belli gidemiyorum doguraym sonrasnda ilk isim hacamat yaptirmak
malatya4444 Natuvane bilmiyormki hacamatimi.yapan bayana soracam ama emzirirken bi sakincasi olacagini sanmam tam tersi faydasi bile olabilir
Prenses58 [silindi] canım benim annem hacamat yapiyo yıllardır kurslara eğitimlere katıldı bende 34 haftalığım çok istiyorum ama annem kesinlikle önermiyo az daha sabır canim
-yeni35- [silindi] benim annem oluyor benim içinde sormuştu ama hamilelikte süt emzirmede yapılmaması daha doğru oluyormuş. Doğum sonrası emzirme sonrası gelsin demiş yapan kadın.