sehrengiz_8 Açık kahverengi akıntım var bu durumu yaşayan oldu mu herhangi bir riski var mı doktora da çalıştığım için izin alıp da gidemiyorum bundan dolayı da korkuyorum.
forever23 sehrengiz_8 gene doktora gitmenizde fayda var yerleşme kanaması da olabilir başka bir durum da olabilir.
Asc-18 sehrengiz_8 canım bende olmuştu leke leke geliyordu korktum doktora gittim kontrol etti bebek yerleştiği için bu renk lekeler olabilir demişti progestan vermişti bana her ihtimale karşı kullanınca da leke falan gelmedi bidaha stres yapma ama doktoruna görün yinede
Bahar2622 sehrengiz_8 seni tedirgin etmek istemem canim ama ben olsam hemen doktora giderdim, ihmale gelecek bir konu değil😔
sehrengiz_8 Asc-18 aslında ultrosana dün gittim herhangi bir sıkıntı gözükmemişti ultrasondan sonra akıntı gelmeye başladı ilk randevum olunca da hekimimin telefonunu da almadım ama dediğiniz gibi mecburen akıntı devam ederse izin alıp gideceğim
sehrengiz_8 Neyseki çok geç olmadan doktora gittim herhangi bir sorun olmadığını öğrendim ancak ne olur ne olmaz diye de progesteron ilacına başladım ola ki başından böyle bir şey geçen olursa ulaşmak isterse bu bilgi de burada kalsın.