1 Eylül de instagram Nodoofficial sayfasindan 1 avize siparişi verdim onu da açıkçası çok begenerek degil de artik hamilelikte herseyi araştırmanın verdiği sıkılmıslikla, uğraşmış olmayayim diye verdim güya. Uğrastirmanin oyalamanin daniskasini gördüm:/
Bunu burda neden paylasiyorum, hevesle bebislerimiz icin alisveris yapiyoruz benim canım çok sıkıldı sizin sıkılmasın. Detaylara bogmicam sizi ama özel ilgilenen olursa tüm süreci gösterebilirim, önce ürün icin hafta hafta oyalama, sonra saçma bir size kargoyla hali geliyor onu kabul edin sacmaligi, iade isteyince de yine oyalama silsilesi, ugrasmayayim derken şuan elimde ne iade edilen param var ne avize… Ay bir de haksızken bile üste çıkmaya çalismasi cabasi.
Kisaca instagramda bir sürü alisveris yaptim,hiic sikinti yasamayan biri olarak, işini sallapati sözlerle yürütmeye, müsteriyi oyalamayi meziyet gören zihniyete, dolandirmadim ya sizi bana hala ulasabiliyorsunuz cümlesini müşteri memnuniyeti sanan insanlara saygim yok efendim. Ben asla tavsiye etmiyorum, alisveris yapmayin yaptirmayin, ha yapcaksaniz da bilin ki zihniyet bu beklentiniz olmasin çok, en gec 10 gune avizeniz elinizde diye baslayan sürec 1 ay sonra kapiniza gelen haliyi almanizi ve onun yanlis geldigini asil alicisina kargolamanizi ögretir size :) iade istediginizde de sadece pazartesi gunleri iade yapiyoruzla başlar, aldigi çekler hastane masraflari kucuk butik odemeleri neler neler işiterek oyalanmayi bekliyorken bulabilirsiniz kendinizi.
Herkese mutlu günler.