Meri21 Kizlarrr Instagram’da güvenilir magnet kapı süsü ve hediyelik yaptirabilicegimiz güvenilir sayfalar önerir misiniz☀️ hatta yükleyebilirseniz de foto atabilir misiniz hepimize fikir olur hem güvenilir sayfalaara ihtiyacımizz var toplu cevap olur🌟🌸
Kapalikutu Meri21 instagramdan susluhayallertasarım sayfasından yaptırdım ben memnun kaldım öneririm.
Smyydmr1 Meri21 merhaba ben magnet değil ama kapı süsü yapıyorum ayrıca gittigidiyor ile de anlaşmam var instagram hesabım @ssrokokoshop İçiniz rahat birşekilde sipariş verebilirsiniz 💜
Brvnonk flamingotasarımatölyesi var intgrmda var ben kına magnetlerimi yaptırmıştım hem çok uygun hem de çok güzel yapıyor oğlumun kapı süsünü de ordan yaptırıcam ben
Aaaasli Meri21 keseleri kendim yaptım kutuları da ( makkase ) sayfasından sipariş ettim içine anahtarlık ve şeker koyacağım inşaAllah
Aaaasli aslanuraz kendim diktim canım . Kumaş aldım tuhafiyeden zaten dümdüz dikiş onları diktim içine de elyafla lavanta koydum ve istediğim gibi süsledim
Kapalikutu Zeysal 7liraydı tanesi babanesi yaptıracak diye çok takılmadım ben ama bu taşlardan alıp çok daha uyguna yapabilirsiniz ☺️