40 haftayi gecmistim hic sancim falan yoktu doktora gittim bebegimin hareketleri azaldigi icin onlarda bakti ve sabah beni doguma cagirdilar sabah sekizde hastahaneye yatisim yapildi ilk hapimi verdiler sanci icin bu arada hic acilmam yok. Daha sonra hapi ictikteb sonra biraz yani cok cok az bibagri vardi karnimda ama cok hafifti sonra kontrol ettiler alttan elleriyle ve en korktugum seydi donra yine acilmam yokdu ardan ini saat sonra tekrar bi hap daha verdiler yine ayni sekilde sancim yoktu altan baktilar bir cm acilmam olmustu ve sürekli yürümemi istediler hastahanede yürüyorum özellikle merdiven inip cikiyordum merdiveni ciktim ve knerken suyum patladi cok korkmaya basladim bubarada hemen odaya aldilar üzerime önlük giydirdiöer ve yine konrol ettiler hala acilmam yokttu bebegin kalp atislarini dinliyoöar bubarada sürekli ve yavasliyofu aradan bir saat sonra bana bi serum verdiler ve o serumdan sonra hep wc ye gittim sanki ama hic bisey yoktu tualetim falan sonra sancilarim basladi ve saat iki olmustu verdiklerinserum cok ama cok uykumu getirmisti gözlerimi hic ama hic acamiyordum ikinmam gerekiyo ve ikinamiyordum yine alttan baktilar acilmam sadece 3 santim olmustu ama sancim cok fazlaydi uykum var bi taraftan gözlerimi acamiyorum Daha sonra suya girdim sicak suda biraz yattim uykum acilsin diye bir saat suda kaldiktan sonra ciktim yine dogum yatagina yattim tavanda bi perde asili ve sancim geldiginde sürekli ona asiliyorum sonra alttan baktilar acilmam 5cm olmustu sadece sonra serum getirdiler bu arda bebekde iyce bastiriyodu sonra serumdan sonra ben iyce bitmis durumdaydim her iki saatte bir ebe gelip kontrol etti sonra acilmam 8olmustu saatte 3 daha sonra sancim baya geldi ve bende biraz biraz kendime gelmeye basladim halsiz uykusuz cok bitkin bi haldeydim sonra doktor geldi yanimda esim ve yigenim doktor inin dedikce ikiniyorum az kaldi basini görüyüyorum devam lütfen diyo doktorum artik bu lagi duymaktan cok sklimistim sonra yigenim dedi teyze yemin ederim gördüm bebisin basini gördüm lütfen devam bastir ve o anda onun bunu söylemesi beni baya gaza getirdi ve bastiriyorum bu arada ebenin birisi bir bacagima bastiriyo geriye dogru dieriside dier bacagima artik bitmis bi haldeyim karnimda bi aci gözlerimi actigimda doktor yatakta üstümde elleriyle karnima bastiriyo ve ben doktoru iittirio iyce ikindim sonra doktor makasi acti paketten gördüm ve hic bisey diyemiyorum acidan esim sürekli elimi skiyor ve kesti sadece hafif bi yanma hissettim ve sonra bebegim geldi saat 04:09 da onu gördüm ve dedimki degermis bütün acilar degdi daha sonra dikis attilar ve iki gün sonra taburcu oldum Yani kizlar 12 saat 13 saat sanci cektim