Damlot Merhabalar, önceden doktor izin verdiği sürece 37.haftaya kadar çalışıyordu ama şuan 32.haftada zorunlu gebelik iznine çıkarılacağımızı öğrendim. Dolasıyla izninin yarısı doğumdan önce bitmiş oluyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
ssyhn90 Damlot evet maalesef öyle benim dr umda kabul etmedi çalışabilir vermeyi. İdaremle de görüştüm idari izin kullandığınız için çalışabilir raporunuz geçersiz olur dediler. Bugün alıcam çalışamaz raporumu 😕
Yesimcett4 Damlot koronavirüs nedeniyle çok fazla takip girmiyorlar artık. 170 i arayıp detaylı bilgi alabilirsin.
esmirna16 Damlot Ben Cuma günü aldım calisabilir raporu ancak evden çalıştığımız için verdi doktorum.Özel sektördeyseniz belki yöneticiniz ile anlaşıp kalan haftaları home Office olarak çalışmak üzere o şekilde alabilirsiniz.
minnie11 Damlot ben çalışabilir raporu aldım. Bu konuda her kurumda farklı uygulamalar yapıldığını gördük maalesef. Kurumunuz kabul ediyorsa belki başka bir doktordan alabilirsiniz
Hazalperi Damlot ssyhn90 idari izin 32 haftaya kadar geçerli kızlar ondan sonra çalışabilir raporu alabilirsiniz doktorunuz vermiyorsa başka doktora ya da üniversite hastanelerinde bir doktora gidin hemen veriyorlar ben yeni aldım problem olmadı çalışıyorum
Missknowitall Ben de çalışabilir aldım, almanıza bir engel yok arkadaşlar özellikle de sordum ama tabi şimdi yüzyüze eğitim başladığı için çalışamaza çevirmeyi düşünüyorum .
Tucu3435 Damlot bende çarşamba çalışabilir raporu almıştım evden canlı ders veriyordum artık okullar açılacağı için çalışamaza çevireceğim idari izin de mecbur diyorlardı ama onu da kullanmadım ben kuruma göre değişiyor
turunculuanne Damlot doktordan doktora değişiyor şu an bu durum virüsten dolayı. Ben isteseydim 32de çalışabilir verecekti doktor ama hastanede çalıştığım için istemedim.
Srzrk Damlot Öğretmenim. Ben çalışabilir raporu aldım ve okul idareme verdim. Herhangi bir sorun olmadı.
ipekipek Gercektenmi bende 32 den sonra çalışmaya devam etmek istiyordum ama şu an içime bir şüphe düşürdünüz. Kontrole gidince sorayım doktoruma bari rapor veriyormu yoksa başkasından almak zorunda kalcam:(
ssyhn90 Elmaveannesi evet canım bugün tam 32 haftalığım ben. Dr en son kontrole gittiğimde tam 6 ekim günü gel raporunu yazalım demişti.
cico-20 Damlot benım doktorum vermek ıstemedı. Hatta ılk basta calısamaz verdı. Sonrasında ıkna etmeye calıstm. O zmn tum sorumluluk sızde bsy olursa pandemı hastanesınde dogurursunuz dddi ve verdı. Cok sukur sonrasında amırım evden uzaktan calısmama musade ettı. Bu hafta zati 37 haftamda olucam🙏🏻