Sumeyye544
Öncelikle çok geçmiş olsun💐 Daha yeni ve tazesiniz, Öncelikle dr. Bir daha kontrole çağırması lazım ki içerdeki temizlemeyi ve rahminin toparlanmasını görmesi lazım. Devlet mi? Özel mi?
Bende Ocak 23 te 15 haftalık bebeğimi kaybettim, kalbi durdu zaten ilik günden beri de bu durumu yaşıyorduk kromozomlar temiz gelsede bebeğimin kalp anomalileri vardı. Önce suni sanci ile doğum sonra vakumlu kürtaj oldum. Ama benim Çok az bi parça kalmıştı bebek doğarken eşi ile ayrılmıştı.
Dr. Kontrol etti ve biz çıkış yaptık, rahim içi tertemizdi. Sonra zor bir süreç bizi bekliyordu, Rabbim yar ve yardımcınız olsun tez zamanda kalbinizi ferahlatsın inşallah.
Biz bebekten 1 hafta sonra kontrole gittik içerde bir şey kaldı mı kalmadı mı diye. Tam 1 ay sonrada normal kontrolümüz vardı tabi ilişki yasak bir ay dinlenme verdi dr. Şükür rahim toparlandı be dr. Artık hazırız Tuba tekrar istiyorsan deneyelim dedi dinlenmek istiyorum dersen bekleyelim dedi.
Eve geldik eşimle konuştuk ve Sadece korumayı bıraktık hemen folik asit başladım ama illa bebeğim olsun düşüncesi olmadı çünkü bebek üzüntümüz vardı. (Çok zor geçti benim için, Allah razı olsun Eşimden) O psikoloji içinde de olacağını hiç düşünmedim. 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim🙏 şükür şuan 25 haftalık olduk ve inanın Rabbim öyle bir güzellik sundu ki bir önce ki yaşadığım bebeğimde ki hiç bir şeyi yaşamadım. Her şey çok çok güzel ilerliyor ikimiz içinde. İnşallah darısı Kavuşmaya🙏
Hep duam bir daha beni aynı yerden sınama Rabbim dedim. Evet düşün arkası bebek derler ve bizde sağlıklı bir bebek oldu. 🐣
Kalbinizi ferah tutun bolca dua ile, en güzel şekilde Rabbim tekrar kalbinize umıt yeşertsin hayırlı bir evlad haberi ile💐