Sbl91nht Sbnm06 burada okudugum kadarıyla gebelik belirtisinin daha şiddetli karın agrısı kasık agrısı bel agrısı göğüsler vs adet belirtisinden daha şiddetli oldugu söyleniyor kaçıncı gün embriyosu oldun canım. As kalmıs birkaç gün daha pozitif ol bu saydıklarını okurken var gibi hissettim ben 🥰
Sbnm06 @Sbl91nht aayy insallah insallah canım öyledir..5. Gün embriyosuydu 1 tane transfer edildi bugun 9. Gun bitti …en zor asama transfer sonrasiyms:(( insallah sendede herşey yolunda gider.Bakcak birisi var mi yaninda mutlaka birisi olmali
Sbl91nht Sbnm06 evet canım kız kardeşim var yanımda kalıcak yemek vs bilmiyor ama yine kahvaltı vs hazırlar ufak işleri yapar yemek işlerini kayınvalidem yapıcak saolsun 🥰
Fatoss35 Sbnm06 benimde 3.gun embriyosu tek embriyo transfer edildi 16gunum bugün testm pozitif çok şükür Transferden 4gun sonra bel ağrısı kasiik ağrısı goguslrde şişlik olmaya basldi ki çok normal okadr ilaç kullanıyoruz eminm doktorun iğne ve ilaç vermiştir onlrn içinde de adet olmaman için mutlaka hap vardır geciktirme için
SecilM Fatoss35 sizin bu haberinizi görünce çok mutlu oldum. Benim de tek 3.gün embriyosu taze transfer oldu. Bu 3.denememizdi. Diğerleri hep çift embriyo koyulmuştu 3.gün. Ama bunda tek koyuldu çünkü sağlıklı bir tane oluşabildi. 3 gün önce 12.günümde negatif olduğunu öğrendim. Umut hep var demek ki ben tek olduğunu görünce 3.gün olduğu için üzülmüştüm kendim için. Ama sizi görünce tekrar umutlandım bir sonraki tedavim için. Allah sağlıklı haberler almanızı nasip etsin. Taze transfer miydi peki? Bir se nerede tedavi oldunuz?
Sbnm06 @Fatoss35 insallahhh..peki cok mu siddetli olmuştu ben gece ağrıya uyandim cok endiselendm suan biraz daha iyiym
Melike29 Ben ayni oyleydim inanilmaz bel agrim vardi ayakta duramiyordum 9. gun test yaptim pozitif cikti suan 10 haftaligim bebek tutundugu icin oluyor agrilar rabbim gonlune gore versin
Fatoss35 Fatoss35 Sbnm06 ve çok yatma ara sıra evin içinde gez hareket yapma sadece doktorlar bile sürekli yatmayı onermiyorlr
dermus Sbnm06 bende sanci saplaniyor gibiydi, normalde adet sancisi cekmeden olurum ama tup bebekte yasadim o sanciyi, ve pozitifi gordum. İnsallah sende gorursun. Allah gonlune gore versin.
Fatoss35 Sbl91nht yumurta toplama işleminde yumurta içerisindeki sıvı lazım zaten embriyo oluşturmak için cnm çatlatma iğnesi oyuzdn 🤗