FigenBelinaynceyol Asksanabenze haftasıyla uyumluydu canım herhangi bir sorun oluşturuyormuymuş peki öyle olması ultrason cıktıları varsa değerlerini yazan bebişim netten kontrol edebilirsin degerlerini bazen doktorlar abartabiliyorlar maalesef en azından aklında soru işaretleri kalmaz karın çevresi AC diye gösteriliyor diye biliyorum
Ozgeanne Bİzin de 35 haftalikken yapılan kontrolde ki 2520 çıktı boyu 47 cm alırsa kilo son haftalarda alır artık kaç kg gelirse ama su son zamanlarda daha da agirlasti ve çatı ağrısı mikemmel 😂 😂 dalga dalga geliyor 😂 bugün 36 +2 olduk 😇
FigenBelinaynceyol Asksanabenze tabiki bakarım canım kaçinci hafta değerleri bu cm cinsinden galiba değil mi
FigenBelinaynceyol Asksanabenze atılmıyor diye biliyorum kaçinci hafta değerleri bu değerler yada Google a bebek karın çevresi degerleri diye yazınca cıkıyor canım haftalarına göre minimum ve maksimum değerleri
FigenBelinaynceyol Asksanabenze 39 haftalık değeri ise gayet normal canım niye büyük diye söyledi anlamadım ama takıntı yapma derim için rahat olsun minimum degeri 29.9 normal degeri 34.4 maximum degeri 38.9 olarak geçiyor 39.hafta değerlerinde benimde 36 haftalık degerim 32.8 doktorum normal demişti