Sabah saat 8 bucukta beni ameliyata aldılar aşırı korkarak girdim alerjim ve omurgamda skalyozum olduğu için cok korkuyordum spinal tutarsa spinal tutmazsa genel yapılacaktıki daha önce vezne olarak calıstığım hastenem herkes beni tanıyordu neyse amliyataneye girdik gerçekten cok ürkütücü biryer çok korktum sonra anestezi doktoru belimden iğneyi denedi skalyozum olduğu için kemiğe denk geldi ve cok canım yandı tansiyonum 30 a düştü bayılacak gibi oldum beni yatırdılar genel yapalım dediler bende bebeğimi ilk ben görmek istiyordum hayor bi daha deneyelim dedim birkez daha denedik bu sefer spinalim tuttu hemen ayakkarıma bir karıncalaşma geldi ben anlamam diye korkuyorduk hissederim diye hemen sonda takıldı dokunuşları hissediyorsunuz ama ağrı asla korkudqn ben hissettim dedim sonra doktorum bistüriyle kesişini hissettim ama acı yok 2 dakika sonra bebepimin ağlayıslarını gördüm bu sırada tabi korkudan tansiyon düşüyor oksijen veriyorlar benim gerce korkudan oldu sonra beni 15 dakikada diktiler ve yukar çıkqrdılar aslımda korkacağım bir ameliyat depilmis sakin olun yeter ameliyattan sonra benim belimden dolayı cok aprım oldu fakat ben bu hastalığıma rağmen dayandıysam siz korkmadan yaptırın ☺️