KkubraKkubra44 Arkadaşlar iki gün öncesine kadar bebeğim gündüz cok olmsada gece yataga yattıgımda tekme atardı dönerdi kımıldardı. Ama iki gündür cok az yani çok çok az oynuyor. Bugunden beri takipteyim ama yok oynamıyor.
Tuba29 Canım kaç haftalıksın ? Sessiz bir ortama geçip karnınla oynarsan hareketlenmesini hissedersin. Tatlı bişeyler yiyip soluna yat biraz. Yorgun olduğun zamanlar hareketinde azalma hissedebilirsin endişelenme hemen.
Busrasvnhn @KkubraKkubra44 eğer minikte olsa bir dokunuşunu hissediyorsaniz sorun yoktur bende 25.ci haftamda bunu yaşamıştım gerçekten endişe ediyor insan ama normalmiş 27-28. Haftadan sonra saatte 10 hareket etmesi gerekiyormus hissedilmeğinde doktora gidiliyormus hemen bence bugün biraz daha takip edip ona göre doktora gidin ama stres yapmayın ozaman gerçekten hissedemiyorsunuz
KkubraKkubra44 Tşk ederim hepiinize. Cok şükür bu sabahtan beri biraz daha hisseder oldum. Sanırım oğlum biraz sessizlige çekilmişti🙂
melodia KkubraKkubra44 28-29.haftalara kadar bebek hareketleri düzenli olmuyor maalesef ben de o haftalarda öyleydim sürekli kafam ordaydı ama şu an 32 bitiyor daha bilinçli hareketleri var uyuduğunu uyandığını anlıyorum.