chaos Kızlar 0-3 ay almışım hep çıtçıtlıları yenidoğan boyutunda 1 adet var sadece elimde, almalı mıyım birkaç tane yenidoğan boyutu yoksa 0-3te olur mu yeni bebişe
Feridesahin chaos caanm ben küçük aldigimma pisamn soldum bebegim doğduğunda 1 hafta bile giyemedi yeni doğanı 3 6 aylık iyi🌸
Zuhal14 chaos çok fazla giyemez ama doğar doğmaz da kocaman şeyi giymesini istemem ben yeni doğan zıbın takım falan aldım
Buyrenk Gerek yok canım 0 3 de iyi oluyor hele bebişin kilolu olursa hiç gerek yok ama baktınki çok küçük doğdu doğumdan sonra eşini yollar bi iki tane aldırırsın
Naimeismail001 chaos bende hep 0-3 ay aldım büyüktü ilk başta zaten Yenidoğanlar bile büyük geliyor kızım 4.5 aylık hala 0-3 giyiyor oluyor yani 😀
Prensesannesi43 chaos canım bebeğinin kilosuna bağlı bence bi kaç tane bulundurmalısın bende almamıştım çocuğum minik doğdu.39 haftada doğmasına ragman ilk 1 ay prematüre icin satılan lar aldım düşün yani. Şimdi 2 ay 7 günlüğüz yeni doğan yiyorum hala😂
Beyza_yzk chaos Kaç haftalıksım canım bence son haftalarda bebeğin kilosuna göre al eğer doktorun kilolu bir bebek falan derse hiç gerek yok ama küçükse 1 2 tane daha alabilirsin tabiki
Meriwa chaos yeni doğan en fazla 1 ay kullanırsınız 0-3 daha iyi zıbın zaten bişey olmaz daha da cok almayın ama
Nidaabaserr chaos yenidoğan alın bence kusunca falan boynuna gidiyor. 0-3 ay zıbının boyun kısmı geniş gelir