tgba34 Farklı hastanelerde gece doğum olduğu zaman kendi doktorunu istersen + bir ücret ödüyormuşsun bu Acıbadem için de geçerli mi acaba bilgisi olan var mı?
Mervetekmn tgba34 evet geçerli ben doktorum dışardan acıbademde yaparsam Fulya Acıbadem yada Maslak 7 ile 12 milyar arası dediler bana
SEVGiHASAN tgba34 Ben Acıbadem’de yapacağım inşallah acil bile gitsem doktorum gelecek doktoruma ayrı hastaneye ayrı ödeme yapacağım hastane paket fiyatı veriyor
Tgbcyln Acıbadem o kdar pahalı ki ona da ek ücret alıyorlarsa yuh yani 😂 benim evime 2 dk ama ütopik rakamlar istedikleri için yanaşmadım bile 🙈🙈
tgba34 Tgbcyln ben de size katılıyorum😂 umarım değildir ben gidiyorum ama özel sigortam var benim o yüzden merak ettim bunu.
tgba34 Mervetekmn eğer doğru anladıysam sizin doktorunuz Acıbadem bünyesinde değil ama sizin isteğinizle gelecek Acıbadem’e değil mi? Benim demek istediğim Acıbadem’in bünyesinde çalışıp rutin kontrolleri sağlayan doktor
tgba34 SEVGiHASAN hangi Acıbadem acaba ? Evet bence de böyle olmalı zaten ücretleri malum düşük rakam değil
Mervetekmn tgba34 yok Acıbadem’le anlaşmalı orda çalışmıyor Cerrahpaşa’da çalışıyor ama Acıbadem’le anlaşması var