Kamileyldrm Bel ve kasık ağrısıyla acile gittim 1,5 cm açıklık ve düzenli sancılarım var ebe bu gece veya yarın doğurursun dedi şimdi eve geldim sancılarımı evde çekeceğim🤩 çok heycanliyim❤
Yaseminnnnnnn Kamileyldrm bana da oyle dediler 12 gun oldu dogurmadim acikligim hala 1 bucuk heycanladirdilar stresim artti bos yere keske hic demeselermis ins sende de oyle olmaz ustelik benim nişanimda gelmisti sancilarin siklasinca gel dediler ama hep 15dkdan asagiya dusmedi
Kamileyldrm Yaseminnnnnnn Yaa inşallah öyle olmaz 🤦🏻♀️benim sancim hiç kesilmiyor ki ya sürekli bi ağrı var Kasıklarimda ve belimde 🤔❤
Kamileyldrm Dilek_ Amin inşallah Allahım senide bi avazda kurtarsin kuzum benim sağlıkla gelsin inşallah ❤ pilates topunda çok durdum ve 2 gündür korunmasız ilişki yaşıyorduk belki onunda etkisi vardır ebenin önerisiyle başlamıştık bugünde ağrı girdi işte ❤
Momster Kamileyldrm bana da dua et ne olur gelsin artikkk insallah sende sağlıcakla al kucagina canım
Zynbgvn Kamileyldrm benimde seninkiyle aynı şeylerim var günümüzde aynı hadi senden sonra ben doğurayım insallah🙈
Esraaelisa1 Kamileyldrm amin canım 🙏🌸artık nefes alamıyorum bende 35+2 olduk kızım olacak normalde 8 kasım gözüküyor doğum ama kafası yukardaymış poposu aşağıda suyum fazlaymış bu suda dönme ihtimali çok yüksek dedi doktor dönmezse ekim sonu alırım dedi bakalım 🤔
Yaseminnnnnnn Kamileyldrm kesilmeyen agri iki gundur var hep 10 dkda bir on gundurde bi sure giriyor sonra azaliyor yok oluyor hic kesilmezse dogru dogurursun bir iki gune
Kamileyldrm Esraaelisa1 Hadi hayırlısı kuzum bebeğin dönmesine yardımcı olmak için bu pozisyonda hergün 5 dakika bekle 😘
rumeysaa1 Kamileyldrm sağlıkla gelsin inşallah💕 normal doğum yapıcaksın dimi ağrıların kesilmediği için😋
Kamileyldrm rumeysaa1 Normal doğum kuzum inşallah bi aksilik çıkmazsa, zaten hep normal olsun istiyordum😘