Aaaasli Nurcn ay senin de baya olmuş 😂 40 a kadar kendiliğinden sancıların gelir çok kolay doğum yaparsın inşaAllah 🤲🏻
Aryamomy Ozgebyr yaa bilmiyorum benim ishal geçti ama arada belimden karnıma ağrı giriyor sanırım o yalancı sancı oluyor tam bilemiyorum 😂😂 her sancı girdiğinde allahım inşallah geçmez şiddetlerinir de doğururum diye dua ediyorum ama olmuyorrr 😂😂😂
Ozgebyr Aryamomy yok bende öyle bi sancı bende niye yok diye korkuyorum olsun diye bekliyorum olmuyo 🤣
Zng Aaaasli 38+3 üç ama gelen giden hiç bişey yok arada bi çok hareketleniyo canımı çok acıtıyo vajinadan bacağa doğru bıçak saplanır gbi bi gramp giriyo yürüyemiyorum resmen
Aryamomy Ozgebyr Ozgebyr olur canım inşallah allah bir an önce yavrularımıza sağsağlim kavuşmayı nasip etsin inşallaah❤️❤️😍
Ozgebyr Aknkbr inşallah kolay geçer önemli olan kasmamak sende tüp bebek tedavisi olmuşsun yani transfer işlemleri falan neler yaşadık o yüzden çatı muayenesinden bence korkma ben öyle düşünüyorum benimde perşembe günü çatı muayenem
Aknkbr Ozgebyr allahım yardım eder inşallah doğru söylüyosun neler neler yaşadık 😊 ama iyi ki diyorum şimdi çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza 🤲🏻😊
Beyazbulut34 37+5 35 ten beri muayeneye gitmedim , 38+4 te muayeneye gidicem bakalım ne zaman gelecek🤷🏻♀️Hayırlısıyla inşaallah bütün bebişler sağlıkla gelsin
damlaaax18 Aaaasli berbat durumdayım 38+5 im bugün muayneden geldim yalancı sancılar beni mahfetti gaz sancısı gibi berbat bişey idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bide 3 gün sonra tekrar kontrolum var açıklığım yok kasıklarımda ağrım var daha ne zaman doğum yaparım ederim konuşmadık bile kadın o kadar umutsuz ki yakın zamanda doğum olmıcağından konuyu açmıyor bile 😂
Fatovebebegi Aaaasli yok cati muanem kizimda yapilmisti bu gun ilk defa nisanim geldi diyince acikliga bakalim diye muane etti aciklik var dedi carsamba tekrar gel dedi ama oglan donmedigi icin malesef sezeryan bende heycandan daha cok stres var kizimdan ayrilcam diye 😁tabiki bakan var ama annelik seyi ya 🙁
Reyhancolakoglu Aaaasli bnde 39+4üm oğluşumun gelmeye niyeti yok yakında doğuramıyorum postu açıcm ağrım sızımda yok sadece iyice ağırlaştım 39da 3700 dedi doktr kilodan dolayı sezryn olur diye korkuyorum 😔
cagla24 Aaaasli 38+4 olduk son 10 gün 😍 bizimde 40’a kadar bekleriz sonrası meçhul çünkü 40 da doğarsa 3800’lük bebek bekliyoruz bekledikçe kilosu artacak normal doğumu riske sokacak dedi 🙊 daha çatı muayenesi olmadım çarşamba olucam
Fatovebebegi cagla24 donmedi cok yordu beni inat etti teyzesi cok emekledim 38-2 oldum peesembeye sezeryan dedi doktor carsamba gel donmusse iptal dedi
cagla24 Fatovebebegi benimki bi hafta kala döndü sezaryene inşallah seninki de sürpriz yapar dönmüş olur
baharsmom 38 haftlik olduk bugğn gelen giden yok hergün dua ediyoeum doğuruyum diye cok agirlaştim artik😬
Bebegimi Aaaasli doktora sordunuz mu niye oluyor bende oluyor aşırı 38 hafta 4 günlük oldum sanki içimde bir taş varmış gibi kontrolum bu önümüzdeki salı
busra1708 Aaaasli 37+1 olduk. Ne ara olduk hiç anlamıyorum yaa öğrendiğimiz günü dün gibi hatırlıyorum. Ne ara buralara geldik anlamadım hiç 🙈🙈 hep böyle 37 38 haftalık postları görünce ben de o günleri görecek miyim acaba diyordum 😂😂