Bgmky Bebeğime kavuşmaya son 91 gün inşallahh 🤲🏻🥰🤰🏻👼🏻 Rabbim sağlıkla bize bağışlasın inşallah evlatlarımızı 🤲🏻
Astadavistabeybi Bgmky 7.ay mı oluyor bende 3 gün sonra 3.dönemde olacağım da günleri bir türlü anlayamıyorum 😬
Edanurr_07 Bgmky aynı günnn sayımız kalmışşş❤️ Rabbim tüm hamişlerin sağlıkla kucaklarına versin evlatlarını inşallah 😍
Beyza_yzk Bgmky Benimde 3. Trimester a 2 gün kaldı ama ben daha ona gelmeden bunalmaya ve bir an önce doğurmayı isteme evrelerine geçtim 🥺
Beyza_yzk Bgmky Benimde 3. Trimester a 2 gün kaldı ama ben daha ona gelmeden bunalmaya ve bir an önce doğurmayı isteme evrelerine geçtim 🥺
Astadavistabeybi Tugce1803 hah şimdi oldu teşekkür ediyorum çok 🙏🌸😅doğurana kadar ancak öğrenirim ben
Astadavistabeybi Tugce1803 çok çok teşekkür ederim canım benim çok iyi oldu hep karıştırıyorum o halde ben3 hafta sonra 7 aylık olacağım ay şaka gibi daha dün hamile olduğumu öğrenmiştim ☺️😻
Beyza_yzk Beyza_yzk İlk bebeğim erkekti bunda da kız çok istedim Allah’ım nasip etti elhamdülillah bu hamileliğim biraz zor geçiyor ondan sanırım birde bir an önce kavuşmak istiyorum ☺️
Yenianne001 Bgmky hayırlı olsun diyelim 😚 ben 1. Trimesterdeyim 2.Yi merak ediyorum 2. Süreç nasıl gitti tavsiyelerin var mı :)
Bgmky Yenianne001 1. Mide bulantıları oldu bende kötüydü 😕 2. de daha rahattım fakat son 1 ay kasık ağrım falan oldu ama herkeste olmuyormuş.şuan daha da arttı 😕 beslemenize çok dikkat edin verebileceğim tek tavsiye bu 😊