Semaykuntt Kuzeyin-annesi merhaba benim aslında tam 14 şubat eşimle bebeğimin doğum günleri aynı olacak nasip olursa ama 14 şubat pzra geliyor 13 şubat olur herhalde su anlık iyiyim şükür ki arada bir bel ağrım kadınlarım karnım agriyor koku hassasiyetim var ki bu benim en büyük fobim gebelikten öncede vardi zaten öyle hayırlısı herşey için sizin ne zman tarih belli mi 🙈
Seftalininannesi11 Kuzeyin-annesi bizim tam şubatın son günü 28 ama önce olur belki sezeryan olursa dün ilk defa hissettim hareketini heyecan dorukta bekliyoruz 😍
Bugleemm Kuzeyin-annesi Hareketlerini hissettikçe mutluluk, az bi kımramazsa dokununca karnıma bastırınca acaba neden kımramıyor korkusu endişesi 2-3 dk sonra hissedilen o karındaki minik dokunuşları pıtırtıları veee sonrasında bir rahatlayış ve tekrar mutlulukkk 😍🙈😁 buara öyle geçiyor vallahi hep kımrasa da karnımı izlesem hissetsem istiyormuş insan 🥰
Zekus7 Ben hala kendimi hamile gibi hissedemiyorum, hoş hamilelik hissi nasıl bişey onuda bilmiyorum zor bi süreçten geçiyorum, kilo alacağima kilo veriyorum bide ama bebegim sağlıklı allaha şükür 🙏🤰🏻
sue92 10 Şubat benim de🌸 ben artık tekmeleri baya net hissediyorum. Yavaştan hazırlıklara da başladım. Yenidoğan kıyafetleri, zıbınlar fln.
Elif_22 20+2 doğum 21 şubat gözüküyor 2. Hamileliğim hareketlelerini baya derinden hissediyorum bebeğimin 138 gün kaldı Rabbim izin verirse doğuma baklm🙏🧿💖🥰
Mennu Elif_22 sizle ayniyiz su anda benim ilk gebelik sizin kadar aktif hissedemesem de arada hissediyorum cok ayri duygu
Susaminannesiii Benimde tahmini dogum tarihim 4 mart ama sezaryen düşünüyorum bebegim 10 günde gec döllenmiş farkı da kapatırsa bizde kova olabiliriz🤣ha bu arada annemin erken dogum öyküsü var😊kendimi şubata cok şartladım😉
zynb_ozkn Kuzeyin-annesi bulantılarım kesildi çok şükür şimdi mide yanması bacak sırt ağrısı başladı nefes alamıyorum ve tuvalete gitmekten resmen uyku uyuyamıyorum ama herşeye rağmen çok çok heyecanlıyım kızıma kavuşacağım günü iple çekiyorum
Aysegul1612 25 şubat Allah nasip ederse hiç acele etmiyorum her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum doğumdan sonra bugünler çok özleniyor daha hiç bişy almadım ve erken diye düşünüyorum
Asude967 19+5 iz doğum 25 şubat gözüküyor ama sezeryan olacağı için 15 olur gibi tabi daha erken gelmezse