SweetDream Sanırım göğüsümden süt geldi tam emin değilim yanlış görmüşte olabilirim 15 haftayken böyle bir şey olabilir mi? Sizin kaç haftalıkken geldi?
Leylaminannesi SweetDream bende 20 haftadan beri sıvı geliyor şeffaf yapışkan ara sıra oluyor tabii şimdi 23 haftalk olduk doktorum normal bazı hamilelerde oluyor dedi göğüsler süte hazrlk görüyor
Pcoslubiranne SweetDream süt hormonları tavan da o yüzden.Korkmaniza gerek yok.ha sikma erken dogurursun derlerse de inanma.Hamile olup emziren bir süru anne var.bir şey olmaaz.Sadece ilk sütler çok kiymetli akmazsa iyi olur.
sevval5481 SweetDream hamilelikte normakl demek sütlü olacaksın 😊 sakın sıkma göğsünü erken doğuma sebebiyet verirsin
SweetDream sevval5481 hamileyim canımda şaşırdım inan çok erken gibime geldi🙄 ay inşallah ya hepimiz bol sütlü olalım inşallah🙏🏼🙏🏼
SweetDream Pcoslubiranne çok teşekkür ederim canım yanlış gördüğümü zannettiğim için biraz sıktım ama bir şey çıkmadı bebeğim sağlıklı olsunda erkenden sütüm gelsin hiiiiççç sorun değil🥰🥰🥰
annecikk_ SweetDream normal balim ben 36. Haftamdayim 16dan beri geliyor demekki sutumuz bol olucak masallah😅🙈 oyle diyolar bakalim
SweetDream annecikk_ ööff eltime söyledim bide gittim tam adamına söyledim yani inşallah gözü değmez😩😑