Diilekk19 Merhabalar ben 23 haftalık hamileyim bazen çamaşırım da ıslaklık hissediyorum ama idrar kaçırdığımı düşünmüştüm hep bu akşam aklıma takıldı gece tuvaletim geldiği zaman kalkıyorum azcık ıslaklık oluyor başına gelen var mı acaba böle bi şey
Ela2020 Diilekk19 geldi 24 haftalıktım o zaman ben de çok korktum doktora gittik enfeksiyon çıktı düzenli kontrole gitmen lazım
okroya Diilekk19 valla 2 dk önce dedim ki ben altına yaptıım herhalde farkında olmadan 😂 benimde hep öyle oluyor enfeksiyon çıktı bende
Mondly Diilekk19 enfeksiyonun olabilir suyun sızdığını düşünüyorsan eczaneden bunın için pedler var onu al yada kalın bir peçeteyi iç çamaşırına koy bir saat sonra o peçete sırılsıklamsa suyun geliyor demektir demişti doktorum
Minikjelibonum Diilekk19 bnde bir haftadır öyleyim hatta iki post flan açmışımdır. Tüm geçmişide okudum burda. En son kilodumun içine gri veya ıslaklık belli etcek kilodu katlayıp koyuyom tam vajina deliğine öyle kontrol ediyorm dene sende rahatlarsın
Diilekk19 Ela2020 aslında düzenli doktora gidiyorum 1 ay önce eritip bi şey içtim ve ilişki falan yasak zaten enfeksiyonu nerden kapıyor olabilirim bir de hamileliğin ilk başından beri sarı koyu kıvamlı akıntım var hep
Diilekk19 okroya doktorunuz ne verdi bunun için sürekli idrar testi de yatırıyorum ama bi şey demediler olsa çıkmaz mıydı
Diilekk19 Düzenli bir şekilde doktora gidiyorum aslında bundan bir ay önce de enfeksiyon için eritip bi şey içtim bir de hamileliğimin başından beri sarı ve koyu renkli akıntım var sordum bi şey demedi olabilir dedi bende anlamıyorum artık neler oluyor
Ela2020 Diilekk19 sarı yeşil koyu renkler enfeksiyon anlamına gelir benimde su gibi bişe geliyordu akıntı çıktı yine icin rahat eder doktora git suyuna baktır bence
Ela2020 Hamileyken su mu akıntı mı olduğu çok önemli ben kafayı bozduydum hamileyken dakika bası çamaşır değiştiriyordum su mu akıntı mu diye
Diilekk19 Ela2020 suyum normal dedi ama benim sürekli akıntım olurdu hamilelikten önce de hamile olunca sadece rengi değişti sarı gibi bi renk oldu defalarca idrar testi yaptılar enfeksiyon falan demediler
Deletedmom54 Diilekk19 ic camasirindan kapabilirsin , havasız kalmayacak şeyler giy pamuklu çamaşır giy ve mutlaka utule giymeden canim
Diilekk19 Minikjelibonum aslında bende peçete koyup bakıyorum akıntım geldiği zaman hafif bi ıslaklık bide gece sıkışıp tuvalete kalkınca oluyor
Serabatu Diilekk19 merhaba öncelikle. Bu yazıyı hastaneden yazıyorum sizlere. 21. Haftamda suyla karışık akıntı geldi enfeksiyon dediler 2 gün hastanede kalıp antibiyotik tedavisi gördüm. Şimdi 24. Haftamda az su geldi gece olunca sabah giderim doktora belki akıntıdır dedim ve çocuğun kesesi enfeksiyona maruz kalmış. Kalp ritmi bozuldu 4 gündür hastanedeyim o yüzden size tavsiyem ihmal etmeyin. Doktorum bu ara gebelerde çok fazla oluyor dedi
Mondly Diilekk19 iç çamaşırın biraz ıslaksa eğer enfeksiyon veya idrar kaçırmadır doktoruna söyle ona göre bi ilaç verir eğer enfeksiyonsa maalesef hamilelikte enfeksiyon çok oluyor
Serabatu Diilekk19 sağol. Benimde çok az geliyor du bende acaba terledimmi yada akıntımı diyordum. Tedbiri elden bırakma imkanın varsa hiç ihmal etme