Aysenur23-m Kızlar bebek arabası hakkında fikri olan var mı? Travel sistem istiyordum ama çevremde kime sorduysam önermiyor ben 2-3 yaşına kadar kullansın istiyorum fikri olan varsa yazabilir mi hem şık dursun istiyorum hem kullanışlı olsun istiyorum
Gulerdem Aysenur23-m bende bekleyeyim o kadar kafam karıştı ki bu bebek arabası konusunda 😂ama travel sistemde kararlıyım sadece en kullanışlı olanı bulmak istiyorum 😊
Hulya_45 Aysenur23-m canım elele allroad 2 harika Bi araba çok rahat ve kullanışlı şuan indirimde trendyol dan yada kendi sitesinden alabilirsin sitesi elelebaby
Gamze0508 Aysenur23-m Merhaba ben travel sistem alınması gerektiğini düşünğyorum çnkü ilk 6 ay yenidoğan anakucagının bebekler için daha sağlıklı oldgunu biliyorum. Bu sebeple travel sistem aldm hem evdede kullanabilirim tek başına. Ben aynı zamanda biraz şık ve hafif olsun istedim sağlamlığıda önemliydi tabiki bu sebeple kriterlerime en uygun kraft lima bebek arabası oldu ayrıca pusetini taktığımda gerçektn kabin boy araba gibi hafif ve kullanışlı bi araba oluyo fikir olsun benden size 🤗
Ebru-isil Aysenur23-m bence travel sistem çok kullanışlı 6-7 ay hem bebek arabasında hem normal binek arabanda kullanabiliyorsun.Direkt bebek arabasında duramıyor bebek biyere gitsen falan.6 aylık kızım var hala anakucağını kullanıyoruz oto koltuğu almadık daha onunla gidiyoruz her yere
Bebek-geliyor Aysenur23-m bende prava comfort 2020 model travel sistem bebek arabası beğendim. Herkes kabin tipi al daha kullanışlı diyor. Ama travel neden kullanışsız olsun kullanan nasıl kullanıyor ? Kimisi de şubat ayında doğacak puset al yeter zaten kışın dışarı çıkmayacak sonra alırsın bakarsın diyorlar açıkçası benimde bu konuda kafam karışık karıştırdılar 🤷♀️
Aysenur23-m Bebek-geliyor banada aynısını dediler canım benimde kış bebeği olacak Kasımın ortalarında travel sistemin belli bi taşıma kapasitesi olduğu için 1 yaşından sonra kullanılmıyor diyorlar ama hiç bilmiyorum kafam çok karışık alıpta kullanmamakta saçma olacak o yüzden kullanışlı olsun istiyorum
Oykuaygun [img]https://i.hizliresim.com/DI3BSh.jpg[/img][/url] Ben böyle bişey düşünüyorum. Hem puseti var hemde 3 yaşına kadar rahatça kullanabilir