HamzaMoms Elfynsmr ya inşallah kökten kurtuluruz iyi bir şey değil cokta çektiriyor insana 🤦🏻♀️ Denicem canım sağoll aklıma gelmemişti
HamzaMoms birbuketgunluk heralde taşıyamıyoruz son aylar napıcaz 🤷🏻♀️ 🤦🏻♀️ zaten yarım saat yürü dinlen sonra tekrar devam et ben uzun uzun asla yürüyemiyorm birden kesiliyorum
HamzaMoms Zlm4141 aynıyız ama doğum tarihleri farklı sezeryan falan mı acaba sızın ? Valla ben cok dikkat edip kendimi takmıyorum hareket ediyorsa gerisini düşünmüyorum azmı cok mu diye
Zlm4141 HamzaMoms evet canım Sezeryan düşünüyorum biraz pimpirikliyim doktorum 14 ünde alalım dedi 😂🙈
HamzaMoms Begm29 yaramazz tospik🥰 bizimkininde aşağı kalır yanı yok simdiki cocuklar zaten hareketli nesil 😂
HamzaMoms Nesse86 neden acıyor acaba bebiş yüzünden mi bbm bazen kaburgama ayaklarını dayıyor dayanamıyorım mesela
HamzaMoms Anurbasgem ay nasıl alınıyor bu kilolar bi bilsem anlamadan ekliyorum her ay 2 şer kilo 🤦🏻♀️
HamzaMoms Asli55 oda olabilir ama kış bebesi olacagı için cok cıkmaz dışarı en fazla 10 kere giyer küçülür diye dusundum ben google kundak ya tavsan kulaklı olan var ikinci resim ben ondan aldım aşıya falan götürürken onu kullanıcam
Ummugulsum123 HamzaMoms ilk kızımın adı Nuray bu kızıma nilay düşünüyoruz hayırlısı bakalım 🥰 evet kuzum dogum 25 aralık gözüküyo dedi doktor ☺️