Asyam-Linam ben 8 haftaligim annem köyden recel filan yollamıştı bende böyle iyiyim diye biraz iş yaptim ama yoruldugumu hiss etdim sabah lavoboda yok denecek kadar kan gördüm ama yani bunu benden başka kimse görmezdi nokta şeklindeydi. Zaten doktorada gidicektik o gunu. Gitdik tabi ben çok korktum ultrasona girdim nasil agliyorum kötü bişey oldu diye çunku 2 ayri kaybimda var elim ayagim esiyor . Doktor beni konuşarak rahatlatdi bakti ulturasonda çok şükür kötu biey yok sadece biraz aşagida bebegin yolk kesesi o zaman plesante henuz oluşmamıştı tabi. 7 haftalıktı. Dediki doktor korkulacak bişeydegil çok haraket etdigin icin olmus kanama. 10 gun dinler ilaclarini kullan agir asla kaldirma . Rahim buyudukce zaten yjkarı çıkıcaktır dedi. Şuan çok şükür iyigim çok ta iş yapmiyorum dinlenmege çalışıyorum.sende korkma zaten akıntından durumun normal oldugunu anlıycaksın. Mesela ben çok is yapinca veya yuruyunce akıntımın rengi hemen degişiyordu ve anlıyordum yoruldugumu bu aşagoda oldugu icin. O yuzden akıntın beyaz el kremi renginde devam ediyorsa asla korkma herşey normal demek. Zaten Rabbim çok şükür bizim icin ögrenelim dige sanki bildorim verir gibi yaratmış bizi. Sen doktorunu dinle. Rahimin buyudukce bu sorun geçicektir. Allahın izniyle şuan bende iyiyim doktora gitdim her çey yokunda dedi .sende bol bol dua et doktorunuda çok iyi dinle