Sema18 Arkadaşlar mrblar 16 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim,4 yaşında bir kızım var,kaç gün önce hastahaneye gittim bakar bakmaz cinsiyeti kesin kız dedi bu haftalarda kesin böyle belli olur mu bilemedim
turansmom1 Sema18 benimki 15de belli oldu canım erkek dedi erkek çiktı ama bence biraz daha bekle çünkü kız demek o kadar kolay değil demişti doktorum pipisini görmeyebilirim ilk haftalarda demisti
Mkmrv Sema18 bana da 12+1 de kiz ama degisebilir kesin degil dedi. Bende merak ediyorum degisecekmi diye
Sema18 turansmom1 zaten çok kesin konuşması beni şüpheye düşürdü,hani değil ki kız çocuğu istemiyorum valla çok seviyorum ama bildiğim kadarıyla kız çocukları öyle çabuk göstermiyor
Sema18 aylinsss ilk kızımda 5.ayda kesin olduğunu öğrendim ee bunda doktor çok kesin konuştu şaşırdım doğrusu
turansmom1 Sema18 canım bunun sevmek yada sevmemekle alakasi yok insan kesin birsey olsun istiyor tabiki mühim olan sağlığı. Rabbim saglıkli evlat nasip etsin insallah, tebrik ederim senide umarim sagliklı bir sekilde alirsin kucagina❤
Hifask44 Sema18 o pozisyonuna ve doktorun tecrübesine göre değişir benim kızım da 12. Hafta da öğrendim daha da değişmedi
Slna Sema18 canim benim, kiz evlada sahipsin cok sukur insanoglu her duyguyu tatmak ister erkek olmasini da isteyebilirsin. Benim oglum olacak allahtan istegim 2.sini bana kiz nasip etsin. O yuzden rabbim gonlune gore versin canim benim
Elifzeynepasya Bana 18 haftalıkken kız denildi 22 haftada kesin erkek denildi daha değişirmi bilmiyorum 🙂
Mrv3401 Sema18 bende ilk kizimda gec ogrenmistim bu 2. Kizimda 13 haftalikken ogrendim 27 haftalik olucagiz değişmedi kesin dediyse degismez cnm
Elifzeynepasya Sema18 gebeliğimin başından beri kız denildi hemde kaç kez gittim. Şuan ne kız diyebiliyorum ne erkek. Yine de emin değilim doktor kesin dedi ama benimde içimde yine bi şüphe var. Bir sonraki kontrolümde tekrar soracağım bakalım.
Hermes2121 Sema18 ben kızımı da oğlumu da 12. haftada kesin ve net bir biçimde öğrendim. Doktor tecrubeliyse ve pozisyon uygunsa genelde yanılma olmuyor. Ki 16. hafta çok erken bir hafta değil. Çocuğun bütün organları oluşmuş oluyor. Muhtemelen değişmez. 16. haftadan sonra İlla ki değişen örnekler vardır burda ama o da binde bir.
Blgcts Haftada büyük ihtimalle kız dedi.17 de yine kız olduğunu dusunuyorum dedi ki hala arkası dönmüş şekilde duruyor hiç gostermedi. Detaylıca başka Dr büyük ihtimalle kız dedi. tam emin olamadi bir hafta sonra yine çağırdı bir saat yine baktı.kiz diyelim biz bence dedi.suan 34. Haftadayim 3 gün önce gittim. 11 haftalikken kız diyen kendi doktorum kesinlestirdi yüzde yüz kız. 8 yaşında bir kızım daha var kapı süsü vs hepsini yaptırdım. Yani kizlar geç belli olur diye bişey yok alanında uzman hekimler kemik yapısından duruşundan herşeyi sen anlıyor.
Derya1453 Sema18 doktor tecrübeliyse yanılma olmaz çünkü 16.hafta en uygun zaman Allah gönlünüze göre versin 💕
Derenannecik45 Bana da kız dediler ama yok göremedik yok bağdaş bakalım bende erkek hissediyordum inanılmaz yüksek şekilde artık 24 haftadayım yarın gidicem başka doktora ne diyecek ☺️
Eslina175 Sema18 canim pozisyonu uygundur gormustur kizlar gostermiyor erkekler gosteririyor diye birsey yokki bacaklari aciksa tamamdir zaten.Haftan bayagi ileri degisecegini sanmiyorum doktorlarn aklinda az bir suphe bile varsa kesin demiyorlar .